Tässäkö vuoden huvittavin turhake? Kuva avokadorasiasta leviää netissä

avocado
Kuvakaappaus: Popsugar Shutterstock

Ostaisitko sinä erillisen suojakotelon avokadonpuolikkaan säilytystä varten? Ei varmasti moni muukaan, mutta kyllä, sellaisiakin on myynnissä.

Popsugar uutisoi ehkä vuoden turhimmasta keittiövälineestä: avokadonpuolikkaan säilyttämiseen tarkoitetusta muovikotelosta. Suljetussa rasiassa hedelmä säilynee kauemmin kuin ilman kanssa kosketuksissa ollessaan, mutta kuinka moni haluaa kaappeihinsa lisää säilytettävää roinaa? Kovin monikäyttöiseltä puolikkaan avokadon muotoinen rasia ei ainakaan näytä. 

Toimitus pitäytynee jatkossakin sitruunamehukonstissa. Purista avokadon leikkauspinnalle sitruunaa, niin avokado tummuu hitaammin. Tummentuneen leikkauspinnan voi myös leikata ohuelti pois. 

Lähde: Popsugar

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja