"Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini" – resepti, jota ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet

Lohirillette
Kuvituskuva: Lohirillette. Shutterstock

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen paljastaa oman joulupöytänsä ehdottoman ruokasuosikin: tätä lohirillettea ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen ylistää muutama vuosi sitten Alkon Etiketti-lehdestä löytynyttä lohireseptiä.

– Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini. Lohirillette toimii kalapöydässä, paahdetun leivän tai mallasleivän päällä hapankorppuja ja kaikenlaisia crackereita unohtamatta, Kinnunen vinkkaa. 

– Tätä ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet, hän jatkaa.

Rillette säilyy jääkaapissa noin kolme päivää, joten se valmistaminen kannattaa jättää melko lähelle aattoa.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.

***

Marcos: Pikagraavattu lohi ja naposteltavat itsenäisyyspäivän valvojaisiin 7:56

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat