Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

"Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini" – resepti, jota ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet

Kuvituskuva: Lohirillette.
Kuvituskuva: Lohirillette.Shutterstock
Julkaistu 22.12.2017 17:30

MTV LIFESTYLE

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen paljastaa oman joulupöytänsä ehdottoman ruokasuosikin: tätä lohirillettea ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen ylistää muutama vuosi sitten Alkon Etiketti-lehdestä löytynyttä lohireseptiä.

– Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini. Lohirillette toimii kalapöydässä, paahdetun leivän tai mallasleivän päällä hapankorppuja ja kaikenlaisia crackereita unohtamatta, Kinnunen vinkkaa. 

– Tätä ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet, hän jatkaa.

Rillette säilyy jääkaapissa noin kolme päivää, joten se valmistaminen kannattaa jättää melko lähelle aattoa.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.

***

7:56Marcos: Pikagraavattu lohi ja naposteltavat itsenäisyyspäivän valvojaisiin

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen graavilohi on parasta ikinä: "Huikean tuotekehittelyn tulos""Paras, jonka olet ikinä tehnyt" – Harri Syrjäsen graavilohiresepti on "huikean tuotekehittelyn tulos" Henri Alénin takuuvarma ja helppo lohiresepti joulupöytään: "Suussasulavan täydellinen""Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini" – mahtava kalaresepti, jota ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleetRuokabloggarin hävikkipastassa on ”säväys luksusta” – loistava vinkki mädille ja kylmäsavulohelle!Alkon hittijuomaa voi tehdä myös itse: "Nyt on niin simppelit reseptit, että hävettäisi, elleivät ne olisi niin hyviä"
JouluKalaSivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Joulu
  • 17:45
    Jouluruoka

    Nerokas graavilohikikka: Säästät jouluna aikaa ja rahaa!

  • 08:44
    Lappi

    Jouluksi pääsee vielä Lappiin – näin poskettomasti majoituksesta joutuu maksamaan

  • 16.11.17:14
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • 15.11.09:57
    Leivonta

    Torttutaikinaa, lehtitaikinaa vai voitaikinaa? Paras valinta joulutorttuihin

  • 10.11.20:15
    Shoppailu

    Mikä ihmeen Singles' Day? Tästä on kyse