Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tarvitset vain kolme raaka-ainetta – testaa hämmästyttävän helppo kurpitsaresepti

Myskikurpitsa on oiva valinta kurpitsaostoksilla.
Myskikurpitsa on oiva valinta kurpitsaostoksilla.Shutterstock
Julkaistu 26.10.2015 17:32
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Poimi uskomattoman helppo kurpitsaresepti, ja hyödynnä syksyn sesonkiherkku lisukkeena ruokapöydässä.

Syksy on kurpitsojen aikaa, ja lähestyvän Halloweenin kunniaksi suomalaisten ruokakauppojen vihannesosastojen kurpitsatarjonta onkin parhaimmillaan. Poimi vinkit siihen, kuinka kurpitsat kannattaa hyödyntää syksyiselle päivälliselle tai lounaalle!

Helpolla reseptillä kurpitsasta on mahdollista loihtia suussasulava lisuke vain kolmen raaka-aineen voimin. Kurpitsan omintakeisen, makean maun vuoksi lisuke kaipaa mausteeksi vain suolaa.

Hannan paahdetut kurpitsat

1 myskikurpitsa
öljyä
sormisuolaa

Pese ja kuivaa kurpitsa. Halkaise kurpitsa kahteen osaan. Koverra siemenet lusikalla pois. Ota siemenet talteen. Leikkaa kurpitsa lohkoiksi.

Laita kurpitsalohkot uunipellille, pirskottele öljyä päälle ja suolaa sormisuolalla.

Paista 220-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes kurpitsat ovat kauniin ruskeita ja sopivan pehmeitä.

Lisää aiheesta:

Hokkaidokurpitsaa ja serranokinkkuaJopa alle euron kilo! Kotimainen raaka-aine kannattaa nyt napata ostoskoriinHalpa kilohinta! Moni ei ole hoksannut käyttää herkullista raaka-ainetta pastaanKilohinta alle kaksi euroa! Kotimainen raaka-aine kannattaa nyt napata ostoskoriinAlle kahden euron kilohinta! Ostoskoriin kannattaa nyt napata fantastinen raaka-aineHyödynnä kurpitsansiemenet helposti – älä vaan heitä roskiin!
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 17:24
    Viinit

    Onko hyvä viini nahkaista, notkeaa vai antavaa? Saku Tuominen: "Aivan sietämätöntä horinaa"

  • 14:20
    Lääkkeet

    Uutta tietoa suositun diabetes- ja laihdutuslääkkeen hyödyistä

  • 09:42
    Ruoka

    Teemu syö joka päivä täysin ilmaiseksi – löysi kerran lähes 500 euroa käteistä roskiksesta

  • Eilen18:26
    Ruoka

    Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2025: Tässä ovat uudet Suomen mestarit!

  • Eilen17:32
    Ruoka

    Näitä juustoja suomalaiset nyt himoitsevat – nappaa vinkit täydelliseen juustolautaseen