Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Taran pääsiäiskakkua on kokeiltava: "Tämä on niin muhkea sisältä"

1:55Taran pääsiäiskakkua on kokeiltava: ”Tämä on niin muhkea sisältä”Testaa helppoa pääsiäiskakkua! Katso videolta Taran vinkit.
Julkaistu 13.04.2022 16:58

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Ravitsemustieteilijä, intohimoinen ruoanlaittaja ja ruokakirjailija Tara Junker jakoi tiistaina Viiden jälkeen -ohjelmassa reseptivinkkejään. Toinen valmistettavista herkuista oli helppo mutta näyttävä pääsiäiskakku.

Tara Junker on yksi Suomen johtavista ruoka-alan ammattilaisista. Hänet tunnetaan ravitsemustieteilijänä, intohimoisena ruoanlaittajana ja ruokakirjailijana – ja pian myös ruotsalaisen tv-ohjelman tuomarina. 

Tara antoi tiistaina ruoanlaittovinkkejään MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa. Taran keittiössä kokattiin muun muassa ricottapilviä, jotka ovat tulleet tunnetuksi ruokaintoilijan tuoreesta keittokirjasta, Taivaalla näkyy ricottapilviä (Teos, 2022).

Lue myös: Taran todella helppo arkiresepti: Ricottapilvet ovat kuin lihapullia, mutta juustosta!

Mehevä pääsiäiskakku

kakku
Tämä kakku on todella mehevää.Tara Junker

Lisäksi Tara antoi vinkkinsä myös mehevän pääsiäiskakun valmistamiseen. 

– Tämä on niin muhkea sisältä, Tara ylistää.

Taran pääsiäiskakun ainesosina käytetään muun muassa kesäkurpitsaa ja seljankukkamehua. Kakku viimeistellään mascarponekuorrutuksella ja raikkaalla sitruunalla. 

– Kesäkurpitsa ei anna kakkuun makua, vain kosteutta, Tara muistuttaa.

Katso videolta Taran vinkit pääsiäiskakun valmistamiseen ja nappaa ohje: Kesäkurpitsa-seljankukkakakku

Lisää aiheesta:

Anun mahtava piirakka pakastealtaan valmistaikinasta yllätti juontajankin: "Tämähän näyttää helpolta"Kurkusta ja retiiseistä paremman makuisia yllättävällä kikalla: "Siinä on oikeasti valtava ero"Moni ei ole hoksannut korppujauhojen korviketta – Minna Kuukan neronleimaus!Taran todella helppo arkiresepti: Ricottapilvet ovat kuin lihapullia, mutta juustosta!Paras kaura-omenapaistos! Michael Björklund paljastaa, miten saa rapean kuorrutuksen ja taivaallisen maun: "Tulee kuin kinuskikastiketta"Kati vinkkaa täydellisen pääsiäisjälkkärin: "Valmistuu muutamassa minuutissa helpoista raaka-aineista"
RuokaPääsiäinenViiden jälkeenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    Luulitko näitä joulun herkuiksi? Totuus paljastuu kaupan hyllyllä

  • Eilen11:32
    Jouluruoka

    Kuinka nopeasti joulukinkku sulaa jääkaapissa?

  • 14.12.17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!

  • 14.12.09:04
    Joulukinkku

    Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takaraja

  • 13.12.17:32
    Leipä

    Vappu Pimiän saaristolaisleipä on hitti: "Maailman helpoin tehdä"