Tamperelainen munkkifirma repäisi Trumpin ja Putinin kustannuksella: "Olen munaton"

munkkimiehet munkki Trump Putin

Tamperelainen leivonnaissyritys Munkkimiehet markkinoi tuotteitaan tavalla, joka erottuu ainakin massasta.

Nämä sokeriposkiset veijarit herättivät torstaina hilpeyttä Munkkimiehien osastolla Fastfood & Cafe ja Ravintola 2017 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa:

"Olen munaton", sanoo possumunkki nimeltä Ronald.

Munkkimiehet Munkki Aulis 2

Aulis isolla ässällä.

Saammeko esitellä, persoonalliset possumunkit Ronald, Putte ja Aulis. Ihan kuin ne muistuttaisivat eräitä valtioiden päämiehiä...

Poliittista satiiria

Munkkimiehien toimitusjohtaja, Harri "Iso-Harri" Gröhn kertoo, että hahmot syntyivät puoliksi asiakkaiden toiveesta.

– Possunpää-munkki on ollut meillä jo todella kauan valikoimissa, mutta emme ole koskaan kampanjoineet sitä. Joskus olemme laittaneet niille silmät punaisista pastilleista. Asiakkaat sanoivat, että miksette tuo sitä julki enemmän, kun se on munaton, laktoositon ja maidoton, Gröhn kertoo.

Munkkimiesten leikittelyä rakastava toimitusjohtaja päätti rohkeasti tehdä munkeista poliittista satiiria, kuten Putouksessa konsanaan!

–  Tämä on Ronald, tämä Putte ja tämä Aulis. Iso ässä loppuun. Siinä on herrat rivissä, Gröhn nauraa.

Poliittisia munkkeja myydään ilman asusteita, joten possunpäät saa kotona itse tuunata haluamillaan asusteilla – tai sitten hotkaista suuhunsa sellaisenaan. 

***

0:52

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja