Tamperelainen munkkifirma repäisi Trumpin ja Putinin kustannuksella: "Olen munaton"
Tamperelainen leivonnaissyritys Munkkimiehet markkinoi tuotteitaan tavalla, joka erottuu ainakin massasta.
Nämä sokeriposkiset veijarit herättivät torstaina hilpeyttä Munkkimiehien osastolla Fastfood & Cafe ja Ravintola 2017 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa:
"Olen munaton", sanoo possumunkki nimeltä Ronald.
Aulis isolla ässällä.
Saammeko esitellä, persoonalliset possumunkit Ronald, Putte ja Aulis. Ihan kuin ne muistuttaisivat eräitä valtioiden päämiehiä...
Poliittista satiiria
Munkkimiehien toimitusjohtaja, Harri "Iso-Harri" Gröhn kertoo, että hahmot syntyivät puoliksi asiakkaiden toiveesta.
– Possunpää-munkki on ollut meillä jo todella kauan valikoimissa, mutta emme ole koskaan kampanjoineet sitä. Joskus olemme laittaneet niille silmät punaisista pastilleista. Asiakkaat sanoivat, että miksette tuo sitä julki enemmän, kun se on munaton, laktoositon ja maidoton, Gröhn kertoo.
Munkkimiesten leikittelyä rakastava toimitusjohtaja päätti rohkeasti tehdä munkeista poliittista satiiria, kuten Putouksessa konsanaan!
– Tämä on Ronald, tämä Putte ja tämä Aulis. Iso ässä loppuun. Siinä on herrat rivissä, Gröhn nauraa.
Poliittisia munkkeja myydään ilman asusteita, joten possunpäät saa kotona itse tuunata haluamillaan asusteilla – tai sitten hotkaista suuhunsa sellaisenaan.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan