Tämän rouvan leipävideo ei nyt mennyt ihan putkeen – lopputuloksena silti korona-ajan hulvaton viraalihitti

1:20 Näin leipä syntyy leipurin käsissä

Iäkäs rouva halusi tehdä videon, jossa opastaa muita leipomaan leipää. Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Pääkuvan videolla näytetään, miten leivän leivonta sujuu ammattilaiselta!

Chileläismiehen lataamasta leivontavideosta on muodostunut viraalihitti Facebookissa. Videolla toistaiseksi tuntematon rouvashenkilö opastaa espanjaksi, miten leipää leivotaan. Kaikki ei kuitenkaan mene aivan putkeen ja leivän kaulimisvaiheessa leikkuulauta pääsee yllättämään rouvan.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Miljoonia katselukertoja keränneellä videolla nähdään ”uusi tapa leipoa leipää”. Rouva muotoilee ensin taikinaa ja ripottelee sen päälle jauhoja. Kaulintavaiheessa pöydän reunalle aseteltu leikkuulauta tekee kuitenkin tepposet ja lennättää jauhot katapultin lailla kotileipurin kasvoille.

Tämän jälkeen tilanteesta hämmentynyt rouva alkaa kiroilla espanjaksi ja viittoilee kuvaajaa lopettamaan videon filmaamisen.

New York Postin mukaan pilalle menneistä leivonnaisista ja niihin liittyvistä kuvista ja videoista on tullut monelle korona-ajan viihdykettä. Eri somekanavissa on muodostunut kevään aikana useita viraalihittejä kotileipureiden ei-niin-onnistuneista luomuksista. Esimerkiksi tämä tulivuorenpurkausta muistuttava banaanileipä hurmasi Twitter-kansan:

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja