Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tämän jälkeen et enää osta kaupasta nahatonta broilerin rintafilettä!

Broileri kannattaa paistaa nahan kanssa, vinkkaa keittiömestari.
Broileri kannattaa paistaa nahan kanssa, vinkkaa keittiömestari. Shutterstock
Julkaistu 10.08.2017 20:02

MTV LIFESTYLE

Vaihda nahaton broilerin rintafilee nahalliseen versioon, niin saat taatusti mehevämmän lopputuloksen. 

Luuttomat ja nahattomat broilerin rintafileet ovat monelle suomalaiselle tuttua arkiruokaa. Ne nautitaan usein sellaisenaan, maustettuna ja paistettuna riisin kera tai esimerkiksi pilkottuna erilaisissa wokeissa ja padoissa.

Broilerin rintafileistä voi kuitenkin olla kokatessa hankala saada meheviä. Alhaisen rasvapitoisuutensa vuoksi ne kuivuvat helposti pannulla.

Amerikkalaisella keittiömestarilla on kuitenkin tähän helppo ratkaisu. Disneylandin ravintolamaailmassa vastaavana keittiömestarina työskentelevä kokki Chris Faulkner suosittelee ostamaan broilerin rintafileet aina nahallisina.

– Kypsennä rintafileet nahan kanssa ja poista nahka vasta kypsennyksen jälkeen, niin broileri pysyy mehevämpänä.

Fileitä kannattaa myös liottaa maustetussa suolavedessä ennen kypsentämistä. Faulkner itse valmistaa suolaliemen sitruunamehusta, appelsiinimehusta, suolasta, chilistä, timjamista, valkosipulista, laakerinlehdistä sekä viipaloiduista sitruunoista, limestä ja appelsiinista.

Lähde: Popsugar

***

0:31Herkullinen kanawokki

Lisää aiheesta:

Edullisempaa kuin rintafilee – näin helposti voit saada täydellisen mehevää broileriaEi enää koskaan mautonta broileria! Simppeli maustekikka muuttaa käsityksesi fileiden valmistuksesta Superhelppo arkiruoka broilerin rintafileistä – 20 minuutin reseptillä taatusti mehukas lopputulosTäydellinen tapa valmistaa broileria – mehukas lopputulos vain 20 minuutissaHuippukokki paljasti reseptinsä: Näin valmistat hurjan mehukasta broileriaHitiksi nousseet kanaranskalaiset on helppo tehdä myös kotona – kokeile!
BroileriProteiiniMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 6.10.10:44
    Eläintensuojelu

    Järjestö: Monille broileri on enemmän ruoka kuin eläin

  • 6.7.17:27
    Ruoka

    Mausteseos, joka haastaa marinadit – tulee todella maukasta broileria!

  • 18.10.202218:50
    Ruoka

    Yllättävä niksi mehevän kanan valmistamiseen – "Se sulaa suussasi"

  • 20.08.201908:28
    Ruoka

    Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"

  • 17.07.201913:06
    Ruoanlaitto

    Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa