Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hitiksi nousseet kanaranskalaiset on helppo tehdä myös kotona – kokeile!

Kuvakaappaus: Youtube
Kuvakaappaus: YoutubeShutterstock
Julkaistu 07.03.2016 20:01

Tuuli Lindgren

tuuli.lindgren@mtv.fi

Broilerista tehdyt ranskalaiset saapuivat aiemmin tänä vuonna myös Suomen markkinoille Burger King -ketjun alettua myydä ranskanperunoiden ohella myös kanaranskalaisia.

Perunattomat, hitiksi nousseet kanaranskalaiset on helppo tehdä kotikeittiössä. Käytännössä kyse on leivitetyistä ja uppopaistetuista kanafileenpaloista.

Kanaranskalaisia varten tarvitset broilerin rintafileetä pitkulaisiksi siivuiksi leikattuna, jauhoja, cayennepippuria, suolaa sekä valkosipuli- ja sipulijauhetta. Lisäksi tarvitset kananmunia, pankojauhoja ja paistoöljyä.

Kieritä broilerinpalat ensin jauho-mausteseoksessa, jotta ne saavat makua pintaansa. Käytä lihat sen jälkeen kananmunassa ja viimeiseksi karkeissa pankojauhoissa. Uppopaista broilerit öljyssä rapeiksi ja kypsiksi kanaranskalaisiksi. Nauti lämpimänä. 

Katso tarkat ohjeet videolta!


Lähde: Huffington Post

Lisää aiheesta:

Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissaSuperhelppo arkiruoka broilerin rintafileistä – 20 minuutin reseptillä taatusti mehukas lopputulosTämän jälkeen et enää osta kaupasta nahatonta broilerin rintafilettä!Tästä ei kana enää parane – mehevä ja huippuherkullinen lopputulos vain 20 minuutissaSuperrapeat kananugetit syntyvät helposti kotona – ei tarvitse edes uppopaistaa!Friteeratut juustotäytteiset kanafileet
BroileriLihaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 6.7.17:27
    Ruoka

    Mausteseos, joka haastaa marinadit – tulee todella maukasta broileria!

  • 18.10.202218:50
    Ruoka

    Yllättävä niksi mehevän kanan valmistamiseen – "Se sulaa suussasi"

  • 20.08.201908:28
    Ruoka

    Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"

  • 17.07.201913:06
    Ruoanlaitto

    Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa

  • 19.05.201914:07
    Kanaruoka

    Kari Aihisen vinkkaama helppo kanaresepti, jota kaikki rakastavat: Varma luottoresepti!