Vähentää turvotusta ja hoikentaa – tämä juoma on täydellinen aamupala

Kun aamupalajuomaan valitsee oikeat ainekset, voi se parhaimmillaan auttaa ehkäisemään turvotusta ja auttaa saavuttamaan haaveillun, litteämmän vatsan.

Alle 300 kilokaloria sisältävä makea smoothie sisältää ainesosia, jotka sopivat erityisen hyvin aamiaiselle – ja joiden nauttiminen voi auttaa karistamaan helpostikin muutaman ylimääräisen kilon.

Litteä vatsa -smoothie

1 annos

0,3 dl rasvatonta vaniljanmakuista kreikkalaista jogurttia
1 rkl mantelivoita
1,2 dl jäisiä mustikoita
1,2 dl jäistä ananasta
2,4 dl lehtikaalia
1,8 dl vettä

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa, kunnes seos on tasaista. Herkuttele.

Lukuisia terveysvaikutuksia

Litteä vatsa -smoothie sopii aamiaiselle erityisen hyvin, sillä se sisältää sopivasti kalsiumia ja proteiinia – ja näiden kummankin on tutkimuksissa tukevan painonpudotusta. Smoothien sisältämien mustikoiden on tutkimuksissa todettu auttavan vatsan alueelle kerääntyneen rasvan karistamisessa. Smoothien sisältämä ananas vuorostaan parantaa ruoansulatuksen toimintaa ja vähentää turvotusta. Litteä vatsa -smoothieen lisätty lehtikaali sisältää sitä vastoin paljon ravintokuitua, joka edistää ruoansulatuksen toimintaa ja vähentää siten turvotusta.

Lähde: Fitsugar

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja