Mainos

Tämä aikuisten joulukalenteri on jokaisen viininystävän unelma

Joulukalenterit ovat erottamaton osa joulunodotusta. Onneksi markkinoilta löytyy nyt aikuisille suunnattu uutuustuote, jolla joulukuiset illat on pelastettu!

Jouluun on enää sata päivää jäljellä, ja joulunodotus ja erilaisten kauden tuotteiden myynti alkaa pian kiihtymään. Ensimmäiset joulukalenterit eivät ole vielä voimalla kauppojen hyllyille rantautuneet, mutta nettikaupoissa useita on jo myynnissä. Elokuussa Makuja-sivusto uutisoi yhdestä aikuisille suunnatusta uutuudesta, kuohuviinikalenterista.

Mutta mikä sopisikaan paremmin pimeneviin iltoihin kuin lasi viiniä ja muutama kynttilä? Tämän on tajunnut myös saksalainen halpakauppaketju Aldi, jonka uutuustuote on viinijoulukalenteri! 

Kaikkien joulukalenterista löytyvien kahdenkymmenenneljän luukun takaa löytyy pieni pullo viiniä. Viinit vaihtelevat puna-, valko-, rosé- ja kuohuviinin välillä, ja laatuja löytyy Merlotista Chablisiin. Lähes kaikki viinit ovat tunnetusta viinimaasta Ranskasta, muutama kuohuva vaihtoehto on peräisin Italiasta ja Espanjasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös muillakin valmistajilla on vuosien saatossa ollut viinijoulukalentereita valikoimissaan, mutta Aldin kalenterilla on yksi selvä etu: se on lompakkoystävällinen! Tuotteen hinta on vain 49,99 puntaa eli noin 56 euroa, joka tarkoittaa, että yksittäiselle viinipullolle hintaa kertyy alle kaksi ja puoli euroa.

Suomesta viinikalenteria ei kuitenkaan valitettavasti saa. Suomessa viininystävä voikin kokeilla tehdä vastaavan kalenterin itse, jos askartelutaitoja ja -intoa löytyy. Ainakin olutversio joulukalenterista onnistuu yllättävänkin helposti!

Lähteet: Good Housekeeping, Cosmopolitan, Twitter

***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja