Tällainen on maailman kallein ravintola-ateria: Maksaisitko kaksi miljoonaa?
Singaporelainen ravintola tarjoaa maailman kalleinta ateriointikokemusta. Luksusravintolan kallein, kahdelle hengelle tarkoitettu ruokailukokemus maksaa peräti kaksi miljoonaa dollaria.
Kuuluisan Marina Bay Sands -hotellin katolla sijaitseva Ce La Vi -ravintola tekee yhteistyötä venäläisen timanttiyrityksen World of Diamondsin kanssa. Lopputuloksena tarjolla on kahdeksan tuntia kestävä ruokaelämys, joka sisältää muun muassa 45 minuuttia kestävän helikopteriajelun Singaporen yllä, Rolls Roycella saapumisen Ce La Vi -ravintolaan ja huikean 18 ruokalajin menun, jota koristavat 10 000 ruusua.
Menu sisältää muun muassa laadukkaita ostereita ja kalleinta laatua olevaa kaviaaria, jotka huuhdellaan alas 44 ja 55 vuotta vanhoilla vuosikertaviineillä. Ateriointi tapahtuu syömäpuikoilla, joihin on upotettu lukuisia timantteja.
Aterian lopuksi pariskunta saa muistoksi punakultaisen sormuksen, jossa on 2,08 karaatin sininen timantti.
Lähde: Mashable
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut