Takaisinveto: Marjajauheseoksessa virheelliset merkinnät

Marjasmoothie_takaisinveto
Puhdistamo - Real Foods Oy

Markkinoilta vedetään pois Puhdistamo Marjasmoothie -tuotteita, joissa on virheelliset merkinnät.

Puhdistamo – Real Foods Oy vetää pois markkinoilta Marjasmoothie-marjajauhesekoitusta, jota on on virheellisesti markkinoitu tavanomaisena elintarvikkeena, vaikka kyseessä on toimijan mukaan ravintolisä.

Tuotteen nimi ja käyttöohje viittaavat tavanomaiseen elintarvikkeeseen, ja siitä puuttuvat ravintolisille pakolliset merkinnät.

Virheellisiä tuotteita on myyty luontaistuotekaupoissa sekä K-Citymarket ja K-Supermarket -myymälöissä. Valmistaja vetää tuotteet pois kaupoista ja korjaa takaisinvedettyihin tuotteisiin oikeat merkinnät ja tuo tuotteet takaisin markkinoille uusituin pakkauksin.

Lähde: Evira

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.