Tajunnanräjäyttävää! Nestlé paljastaa, mitä KitKat-suklaapatukan täyte todellisuudessa on

KitKat suklaa
Mitä KitKatin täyte todellisuudessa on? Shutterstock

Kukapa olisi uskonut, että KitKat-suklaapatukan mehevä täyte on oikeasti...

....murskattua KitKat-patukkaa! Kyllä. Brändin omistava ja tuotetta valmistava monikansallinen yritys Nestlé kertoo, että KitKat-patukat syntyvät oikeastaan kierrätysmateriaalista.

Jokaisessa KitKat-patukassa maitosuklaapäällyksen alla on vohvelia. Tämän vohvelin sisällä on vielä ohuita kerroksia herkullista ”töhnää”. Nestlé on aiemmin kuvaillut tätä töhnää ”pehmeän kermaiseksi suklaakerrokseksi”. Se ei oikeastaan kerro tuotteen todellisesta sisällöstä mitään.

KitKat-täyte onkin muussattua KitKatia!

Todellisuudessa tämä herkkutöhnä onkin ylijääneistä ja virheellisistä KitKat-patukoista tehtyä murskaa. Nestlé on siis keksinyt nerokkaan tavan kierrättää vialliset tuotteet.

Yksi asia kuitenkin saattaa ihmetyttää monia herkkusuita: miten maailman ensimmäinen KitKat on syntynyt, jos sen sisältämään töhnään tarvitaan KitKat-patukoita? Ehkä ensimmäiset KitKatit tehtiin vain päällyssuklaasta ja vohvelista, kunnes joku suklaanero keksi lisätä sinne vielä yhden täytteen.

Lähde: Kidspot

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!