Kalayhdistys muistuttaa katkarapujen syönnin hyödyistä.
Toukokuussa vietetään jo kolmatta kertaa Pro Kala ry:n nimeämää kalakuuta. Kalakuun aikana yhdistys haastaa suomalaiset syömään kalaa suositusten mukaan, eli vähintään kahdesti viikossa.
Kalakuun kunniaksi julkaisemme MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla erilaisia kalan käsittelyyn liittyviä vinkkejä sekä tietysti parhaita kalaruokaohjeita.
Lue myös: Jyväskyläläinen Kaisu kehitteli mahtavan kalakeiton – ammattilaiset ylistävät: "Vannoutunut kuohukerman käyttäjäkin tuli melkein 'huijatuksi'"
Katkaravut suomalaisten suosiossa
Nyt kalayhdistyksestä muistutetaan, että myös äyriäiset sopivat mainiosti kalakuun herkutteluun, joko sellaisinaan tai kalaruokia täydentämään. Yksi suomalaisten selkeistä äyriäissuosikeista on katkaravut, joita syömme keskimäärin 1,6 kiloa henkeä kohden vuosittain.