Mainos

Syö aamiaiseksi jäätelöä – tänään se on luvallista!

Helmikuun ensimmäinen lauantai – tiedätkö jo, mitä se tarkoittaa?

Tänään lauantaina, 7.2., saa herkutella jäätelöllä heti aamusta!

1960-luvulla newyorkilaisen Rappaportin perheen Florence-äiti julisti helmikuun toisen lauantain Jäätelöä aamupalaksi -päiväksi. Florence antoi lapsilleen luvan syödä jäätelöä aamiaiseksi piristääkseen heitä – pienokaiset kun valittivat helmikuun kylmyyden estävän kaiken kivan tekemisen. Tämän jälkeen lapset kuitenkin muistuttivat joka vuosi tästä juhlapäivästä ja pikku hiljaa Rappaportin perheen jäätelöpäivä levisi muuallekin.

Mikä mainio tekosyy herkutella! Vietä sinäkin tänään juhlapyhää ja nauti aamiaiseksi herkkujäätelöä. Kokeile vaikka jotakin seuraavista vinkeistä:

1. Jäikö joululta piparkakkuja? Laita vaikkapa mansikka- tai vaniljajäätelöä kahden piparin – tai kahden vohvelin! – väliin.

2. Jos jäätelö ei syystä tai toisesta maistu, valmista oma versiosi. Soseuttamalla pakastetut banaanit tehosekoittimessa, saat aikaiseksi herkkua, joka vetää vertoja maukkaimmallekin jäätelölle. Voit myös lisätä joukkoon maapähkinävoita. LUE TARKEMMAT OHJEET:  Valmista itse terveellistä jäätelöä – tarvitset vain kaksi ainesosaa

3. Yhdistä suolaista ja makeaa: ripottele jäätelöannoksen päälle popcorneja!

KATSO MYÖS RESEPTIT:

Katso hauska video: reagoitko sinäkin jäätelöön näiden lapsien tavoin?

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja