Mainos
Mainos

Syntisen hyvä kanaresepti kruunaa alkavan viikonlopun – toimii niin pannulta kuin kattilasta

Frittikanapallerot sopivat täydellisesti perjantaiseen herkutteluhetkeen.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, ettei ole aiemmin törmännyt samantapaiseen herkkuun kuin mitä frittikanapallerot ovat. Vaikka mössömäinen taikina herätti ensin epäilyksiä, lopputulema ilahdutti kulinaristia.

Katso resepti:

Frittikanapallerot

Kinnusen frittikanapalleroresepti toimii frittikattilaa paremmin paistinpannulla, jossa kanamöykky ei pääse vahingossakaan hajoamaan.

– Erinomaista tuli öljyyn pulahtaessakin muiden frittijuttujen kera. Molempi parempi, Kinnunen kirjoittaa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja