Syntisen hyvä kanaresepti kruunaa alkavan viikonlopun – toimii niin pannulta kuin kattilasta

sivumaku-kanafritti
Frittikanapallerot vievät kielen mennessään. MTV

Frittikanapallerot sopivat täydellisesti perjantaiseen herkutteluhetkeen.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, ettei ole aiemmin törmännyt samantapaiseen herkkuun kuin mitä frittikanapallerot ovat. Vaikka mössömäinen taikina herätti ensin epäilyksiä, lopputulema ilahdutti kulinaristia.

Katso resepti:

Frittikanapallerot

Kinnusen frittikanapalleroresepti toimii frittikattilaa paremmin paistinpannulla, jossa kanamöykky ei pääse vahingossakaan hajoamaan.

– Erinomaista tuli öljyyn pulahtaessakin muiden frittijuttujen kera. Molempi parempi, Kinnunen kirjoittaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.