Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Syntisen hyvä kanaresepti kruunaa alkavan viikonlopun – toimii niin pannulta kuin kattilasta

Frittikanapallerot vievät kielen mennessään.
Frittikanapallerot vievät kielen mennessään.MTV
Julkaistu 12.07.2019 17:02

Valpuri Haapala

valpuri.haapala@mtv.fi

Frittikanapallerot sopivat täydellisesti perjantaiseen herkutteluhetkeen.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, ettei ole aiemmin törmännyt samantapaiseen herkkuun kuin mitä frittikanapallerot ovat. Vaikka mössömäinen taikina herätti ensin epäilyksiä, lopputulema ilahdutti kulinaristia.

Katso resepti:

Frittikanapallerot

Kinnusen frittikanapalleroresepti toimii frittikattilaa paremmin paistinpannulla, jossa kanamöykky ei pääse vahingossakaan hajoamaan.

– Erinomaista tuli öljyyn pulahtaessakin muiden frittijuttujen kera. Molempi parempi, Kinnunen kirjoittaa.

Lisää aiheesta:

Ruokabloggarin helppo resepti toteuttaa kaikki toiveet – tätä superherkkua on pakko kokeilla: "Maistuu tilanteessa kuin tilanteessa"Kevennetyt pikablinit valmistuvat alta aika yksikön – nämä herkut toimivat niin arjessa kuin juhlassaRuokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Tympiikö jouluruoka? Helppo ja herkullinen lohipasta syntyy vaivattomasti joulupöydän tähteistäLohturuokien kruunaamaton kuningas: Klassikkoannoksen muunnos yllättää – "totta kai se toimii"Lämmikettä pakkaspäiviksi – valmista näitä herkullisia pataruokia
KanaruokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kanaruoka
  • 01.12.201918:01
    Sivumaku

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 17.07.201913:06
    Ruoanlaitto

    Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa

  • 19.05.201914:07
    Broileri

    Kari Aihisen vinkkaama helppo kanaresepti, jota kaikki rakastavat: Varma luottoresepti!

  • 21.04.201918:02
    Liha

    Kuusi yleistä, mutta täysin väärää uskomusta broilerista – luulitko sinäkin näitä todeksi?

  • 11.02.201814:02
    Broileri

    Michelin-kokki paljastaa nerokkaan kanareseptinsä – kahdella ainesosalla mehukas lopputulos