Suomalaisten valitus Valion maitotölkistä otettiin vakavasti: "Lehmälle piti äkkiä lisätä kypärä päähän"

lehma
Maitotölkkien kyljissä piirroslehmiä on nähty eri harrastusten parissa.

Maitotölkkien ulkonäkö on kautta aikain herättänyt paljon mielipiteitä suomalaisissa. Joskus on jouduttu jopa tekemään pikaisia muutoksia tölkkien ulkonäköön siksi, että aiheesta on saatu niin paljon palautetta.

Valion pakkausteknologiapäällikkö Tanja Virtanen-Leppä muistelee, että vuosia sitten maitotölkkien kyljissä komeileviin kuviin jouduttiin tekemään muutos siksi, että Valiolle tulvi aiheesta palautetta. Tuolloin maitotölkkien kyljissä seikkaili pyöräilevä piirroslehmä, jonka turvavarusteet eivät olleet aivan ajanmukaiset.   

– Polkupyöräilevälle lehmälle piti äkkiä lisätä kypärä päähän kuluttajilta saadun runsaan palautteen vuoksi, Virtanen-Leppä kertoo.

Tölkkien kyljissä komeilevat kuvat valitaan harkiten, sillä moni kokee, että maidon makukin muuttuu kuvien mukana – ja tämän muutoksen toivotaan tietysti olevan positiivinen.

– Joskus käy niin, että kun tölkin ulkonäköä muutetaan, niin osa kuluttajista kokee myös sisällön muuttuneen: maito alkaakin maistua erilaiselta kuin aikaisemmin! Virtanen-Leppä kertoo.

– Tämä ilmiö toistuu muissakin elintarvikkeissa kuin maidossa, hän jatkaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja