Suomalaisnaisen konvehtirasiasta paljastui todellinen yllätys: ”Pirkka, miksi näin?”
Suomalaisnainen teki vastikään kummallisen löydön Pirkan suklaakohvehtirasiasta.
Suomalainen Pinja Vekka kirjoitti tapaninpäivänä Pirkan Facebook-sivuille erikoisen reklamaation. Vekka oli tehnyt hyvin epätavallisen löydöksen Pirkan konvehtirasiasta.
Paksu suklaakuori kiinnitti huomion
Vekka kiinnostui suklaakonvehtirasian yksittäisestä konvehdista, kun sen kuori vaikutti huomattavasti paksummalta kuin muissa konvehdeissa.
– Ensin huomio kiinnittyi _todella_ paksuun suklaakuoreen. Sitten huomasin, että suklaa lohkesi ihmeellisesti, ikään kuin sisällä olisi ollut toinen konvehti, Vekka kirjoittaa Facebookissa.
Veitsellä suoritetun tutkimustyön päätteeksi yksittäisen konvehdin paksu suklaakuori selittyi pian. Konvehteja oli lipsahtanut yhteen makeiseen peräti kaksin kappalein.
– Tarkemmat tutkimukset johtivat siihen, että suklaakuoren alta paljastui toinen, huomattavasti kulmikkaampi konvehti, Vekka toteaa.
– Pirkka, miksi näin? Olin erittäin innoissani uusista konvehdeista, koska Pirkalla on hyviä tuotteita. Nämä olivat kuitenkin pettymys, Vekka summaa.
Asiasta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.
Katso videolta raadin tarkat arviot Fazerin uuden Present -rasian konvehdeista!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti