IS: Todellinen suklaayllätys! Fazer muutti suosikkituotteen sisällön lähes täysin

Fazer Present Suklaat
Osa Fazerin klassikkokonvehdeista poistettiin tänä vuonna Present-konvehtirasiasta. Fazer

Yksi joulun suosituimmista konvehtirasioista on yllättäen saanut aivan uuden sisällön, kertoo Ilta-Sanomat.

Suomalaisille tuttu Fazerin Present-konvehtirasia on monen yllätykseksi uudistettu jouluksi 2015. Myös rasian sisältämien kohvehtien määrää on vähennetty.

– Rasian konvehtivalikoimaa päättäessämme kuuntelimme saamaamme kuluttajapalautetta ja pienensimme rasian kokoa hieman sekä toimme neljä kokonaan uutta makua mukaan, Fazer Makeisten kaupallisten yksiköiden johtaja Tom Lindblad kertoo Ilta-Sanomille.

Uudessa rasiassa kaksi konvehtia vähemmän

Aiemmin 300 grammaa painanut rasia on tätä nykyä 40 grammaa kevyempi – ja siinä on kaksi konvehtia vähemmän kuin aiemmin. Rasiaan on lisätty kuitenkin myös jotain uutta.

– Rasian konvehtivalikoimaa päättäessämme kuuntelimme saamaamme kuluttajapalautetta ja pienensimme rasian kokoa hieman sekä toimme neljä kokonaan uutta makua mukaan, Lindblad toteaa.

Tutusta konvehtirasiasta löytyvät vieläkin perinteiset toffee-, latte- ja minttukonvehdit. Kyytiä klassikkorasiasta saivat karpalo, caramel ja cappuccino toffee. Poistettujen konvehtien tilalle uusia makuja rasiaan on lisätty neljä: sitruunapiirakka, marmeladi, caramel fudge ja mantelitryffeli.

Uudistukseen kohdistunutta negatiivista palautetta on annettu etenkin sosiaalisessa mediassa, sillä useissa kaupoissa uutta, kevyempää konvehtirasiaa myydään samaan hintaan kuin ennen. Fazerilta kerrotaan, ettei valmistajan päässä pystytä vaikuttamaan asiaan.

Lähde: Ilta-Sanomat

Makuja.fi – löydät meidät myös Facebookista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja