IS: Todellinen suklaayllätys! Fazer muutti suosikkituotteen sisällön lähes täysin
Yksi joulun suosituimmista konvehtirasioista on yllättäen saanut aivan uuden sisällön, kertoo Ilta-Sanomat.
Suomalaisille tuttu Fazerin Present-konvehtirasia on monen yllätykseksi uudistettu jouluksi 2015. Myös rasian sisältämien kohvehtien määrää on vähennetty.
– Rasian konvehtivalikoimaa päättäessämme kuuntelimme saamaamme kuluttajapalautetta ja pienensimme rasian kokoa hieman sekä toimme neljä kokonaan uutta makua mukaan, Fazer Makeisten kaupallisten yksiköiden johtaja Tom Lindblad kertoo Ilta-Sanomille.
Uudessa rasiassa kaksi konvehtia vähemmän
Aiemmin 300 grammaa painanut rasia on tätä nykyä 40 grammaa kevyempi – ja siinä on kaksi konvehtia vähemmän kuin aiemmin. Rasiaan on lisätty kuitenkin myös jotain uutta.
– Rasian konvehtivalikoimaa päättäessämme kuuntelimme saamaamme kuluttajapalautetta ja pienensimme rasian kokoa hieman sekä toimme neljä kokonaan uutta makua mukaan, Lindblad toteaa.
Tutusta konvehtirasiasta löytyvät vieläkin perinteiset toffee-, latte- ja minttukonvehdit. Kyytiä klassikkorasiasta saivat karpalo, caramel ja cappuccino toffee. Poistettujen konvehtien tilalle uusia makuja rasiaan on lisätty neljä: sitruunapiirakka, marmeladi, caramel fudge ja mantelitryffeli.
Uudistukseen kohdistunutta negatiivista palautetta on annettu etenkin sosiaalisessa mediassa, sillä useissa kaupoissa uutta, kevyempää konvehtirasiaa myydään samaan hintaan kuin ennen. Fazerilta kerrotaan, ettei valmistajan päässä pystytä vaikuttamaan asiaan.
Lähde: Ilta-Sanomat
Makuja.fi – löydät meidät myös Facebookista!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria