Mainos

Suomalaisnainen säikähti perin pohjin – Lidlin viinirypäleissä piileskeli iljettävä yllätys

Turkulainen Julia Valve koki säikähdyttävän yllätyksen kotonaan, kun Lidlistä ostetuista viinirypäleistä löytyikin suuri hämähäkki.

Turkulaisnainen säikähti perin juurin löydettyään hämähäkin viinirypäleiden joukosta. Julia Valve osti viinirypäleet sunnuntaina 21.8. Liedon Lidlistä. Syötyään puolet rasiasta Valve ojensi rasian kaverilleen. Hetken päästä kuului kiljaisu ja viinirypäleet lensivät lattialle.

Säikähdyksestä selvittyään he alkoivat tutkia, että mitä siellä rasiassa oikein olikaan. Viinirypäleiden joukossa majaili suuri hämähäkki.

Valveen poikaystävä otti hämähäkin kiinni lasin alle, jottei se pääsisi karkuun. He olivat kaikki ihmeissään, mitä hämähäkille pitäisi tehdä.

– Ei meistä sitä kukaan raaskinut tappaakaan, Valve toteaa. He latasivat hämähäkistä kuvan Lidlin internetsivuille.

Seuraavana aamuna Valve oli saanut yhteydenottoja turkulaisilta hämähäkkiharrastajilta. Moni olisi halunnut tarjota hämähäkille kodin. Yksi harrastajista tuli lopulta hakemaan hämähäkin itselleen.

Hämähäkin lajiksi selvisi kreikkalainen olios argelasius, joka ei ole myrkyllinen. Lajina tämä kuitenkin on melko harvinainen eikä sille ole olemassa suomenkielistä nimeä.

– On tässä jo pari kertaa tullut sen jälkeen syötyä viinirypäleitä, Valve sanoo. Tapahtuma ei siis säikäyttänyt niin paljon, ettei viinirypäleitä enää uskaltaisi ostaa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja