Suomalaisjuoma voitti arvostetussa kilpailussa hopeaa – keksijät eivät ole uskoa todeksi: "Emme ole ehtineet myydä juomaa vielä pulloakaan"

Glöet White
Glöet White -juoma voitti hopeaa kuohuviinikilpailuissa. Glöet

Suomalaisten kehittämäjuoma, glögiskumppa Glöet White nappasi hopeaa kansainvälisessä juomakilpailussa.

Kansainvälisesti arvostettu samppanja- ja kuohuviinikilpailu Glass of Bubbly järjestettiin lokakuun lopussa Lontoossa, Marriott County Hall -hotellissa Westminsterissä. Suomalaisten kehittämä glögiskumppa Glöetin uutuusmaku vaalea glögiskumppa, Glöet White voitti kilpailussa hopeaa jälkiruokakuohuviinien kategoriassa.

Aiempina joululuina Pohjoismaissa myynnissä ollut roseepohjainen glögiskumppa Glöet on voittanut useita palkintoja sekä Suomessa että maailmalla.

–Tämä tuli meille täytenä yllätyksenä! Emme ole ehtineet myydä juomaa vielä pulloakaan ja saimme jo tunnustusta, riemuitsee Glöetiä valmistavan kasvuyrityksen toinen perustaja Anette Raunio.

Glögiskumpan reseptin on kehitellyt viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumo. Juoma on tarkoitus nauttia kylmänä ja sen mausta löytyy tuttujen jouluisten mausteiden lisäksi paahdettua omenaa. Glöet White on saatavilla tänä jouluna Suomessa, Ruotsissa sekä risteilylaivojen tax-free -myymälöissä,

Von Elk Company Oy on Anette ja Juha-Matti Raunion vuonna 2013 perustama suomalainen perheyhtiö. Jouluna 2015 yhtiö lanseerasi Suomeen glögikuohuva Glöetin, josta tuli hitti. Syksyllä 2019 Altia investoi yritykseen ja aloitti Pohjoismaiden ja Baltian laajuisen yhteistyön.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja