Suomalaiset närkästyivät karkkiuudistuksesta: Fazer teki yllättäen muutoksen suosittuun pääsiäistuotteeseen

pupu
Makuja-toimitus sai käsiinsä myös viimevuotisen version Pupuneidin hedelmärakeista. Vasemmalla olevassa vanhassa pussissa pilkottavat vielä punaiset ja pinkit karkit. MTV

Pääsiäiskarkit ovat taas kaupoissa, mutta jotain on muuttunut. Fazerin Pupuneidin hedelmärae -pussi on käynyt läpi uudistuksen. Punaisia ja vaaleanpunaisia karkkeja ei pussissa enää ole.

Pupuneidin hedelmärae -karkkipussin uudistuminen on aiheuttanut närää suomalaisissa. Asiaa on puitu niin keskustelupalstoilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola vahvistaa karkkipussin sisällön muuttuneen tänä keväänä. 

– Pupuneidin hedelmäraepussin sisältöä on muutettu. Pussista löytyy tänä pääsiäisenä seuraavat maut: persikka, metsämarja ja päärynä. 

– Tuotantoteknisistä syistä johtuen makeispussin koostumusta on hieman muutettu poistamalla punasävyiset mansikka- ja vadelma-makeiset pussista. Jokainen raeväri on valmistettu makeistehtaassa erillisenä tuotteena, ja kyseessä on lyhyen kauden tuote, Eerola selittää. 

– Sekoitukseen jääneet värit valittiin siten, että ne sopisivat mahdollisimman hyvin pääsiäisen värimaailmaan. 

Lappeenrannan makeistehtaalla valmistettava karkkipussi on pääsiäisen kausituote. 

– Kuten kaikkien tuotteidemme kanssa, kuuntelemme tarkasti saamaamme palautetta ja otamme sen huomioon tulevia tuotteita suunnitellessamme, Eerola toteaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat