Suomalainen Liha-kirja on valittu maailman parhaaksi

Liha
Haluatko tietää mistä lihaketjussa on kyse? Shutterstock

Liha - kaikki lihasta laitumelta lautaselle -kirja on valittu maailman parhaaksi omassa kategoriassaan.

Vuosittain järjestettävässä maailmanlaajuisessa The Gourmand World Cookbooks Awards -kilpailussa voittajaksi valittiin suomalainen Liha - kaikki lihasta laitumelta lautasella -kirja. Voittajat julkistettiin Pekingin ruokakirjamessuilla toukokuun lopussa.

”Liha” on yli 500-sivuinen, tietokirja ja monipuolinen keittokirja, johon on koottu klassisten liharuokareseptien lisäksi paljon uusia ruokaohjeita.

Kirjan on toimittanut Mika Remes ja se on tehty yhteistyössä HKScan Finland Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Kirjassa on kerrottu HKScan Finland Oy:n lihantuottajista ja tuotantolaitoksista Suomessa.

Hopeaa Hong Kongiin ja pronssia Portugaliin

Kilpailun liha-kategorian toinen sija meni Hong Kongiin ja kolmas Portugaliin. The Gourmand World Cookbook Awards -kilpailun on perustanut Edouard Cointreau, kuuluisien Cointreau-, Frapin- ja Rémy Martin -juomatalojen omistajasuvun jälkeläinen.

Palkinto parhaasta keittokirjasta ja viinikirjasta on myönnetty vuodesta 1995 lähtien.

Lähde: HKScan

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat