Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suomalainen Liha-kirja on valittu maailman parhaaksi

Haluatko tietää mistä lihaketjussa on kyse?
Haluatko tietää mistä lihaketjussa on kyse? Shutterstock
Julkaistu 03.06.2014 11:32

MTV LIFESTYLE

Liha - kaikki lihasta laitumelta lautaselle -kirja on valittu maailman parhaaksi omassa kategoriassaan.

Vuosittain järjestettävässä maailmanlaajuisessa The Gourmand World Cookbooks Awards -kilpailussa voittajaksi valittiin suomalainen Liha - kaikki lihasta laitumelta lautasella -kirja. Voittajat julkistettiin Pekingin ruokakirjamessuilla toukokuun lopussa.

”Liha” on yli 500-sivuinen, tietokirja ja monipuolinen keittokirja, johon on koottu klassisten liharuokareseptien lisäksi paljon uusia ruokaohjeita.

Kirjan on toimittanut Mika Remes ja se on tehty yhteistyössä HKScan Finland Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Kirjassa on kerrottu HKScan Finland Oy:n lihantuottajista ja tuotantolaitoksista Suomessa.

Hopeaa Hong Kongiin ja pronssia Portugaliin

Kilpailun liha-kategorian toinen sija meni Hong Kongiin ja kolmas Portugaliin. The Gourmand World Cookbook Awards -kilpailun on perustanut Edouard Cointreau, kuuluisien Cointreau-, Frapin- ja Rémy Martin -juomatalojen omistajasuvun jälkeläinen.

Palkinto parhaasta keittokirjasta ja viinikirjasta on myönnetty vuodesta 1995 lähtien.

Lähde: HKScan

Lisää aiheesta:

Tämä suomalainen pihvi valittiin maailman parhaaksiSuomalaisesta säilykkeestä kasvoi niin iso hitti, että tuotanto kymmenkertaistetaan – sai nyt myös arvostetun palkinnonNyt se on virallista! Euroopan paras burgeri tulee Suomesta – ”makumaailma hiottu huippuunsa”Maailman paras pihvi tulee Suomesta! Suomalaiselle lihalle sataa kansainvälistä menestystä Vuoden ravintola on turkulainen Kaskis – "kaikki lähtee raaka-aineista"Maailman paras pihvi -kilpailusta kultamitali suomalaiselle lihalle: "Loistava menestys!"
LihaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Liha
  • 22.10.08:21
    Ruoka

    Vain yksi lihapulla päivässä? Ruotsalaisprofessori uudesta suosituksesta: "Täysin hullua"

  • 9.10.18:22
    Kasvisruoka

    Kasvismakkara canceloitiin: Kysyimme tekoälyltä ja kansalta, mitä nimeä siitä nyt pitäisi käyttää

  • 28.9.09:44
    Ruoka

    Jos lihapaketti on pullistunut, onko tuote pilalla? Atria ja HK vastaavat

  • 17.9.07:46
    Ruoka

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!

  • 9.9.17:18
    Ruoka

    Teetkö lihapullat näin? Paras lopputulos