Suomalainen Liha-kirja on valittu maailman parhaaksi

Liha
Haluatko tietää mistä lihaketjussa on kyse? Shutterstock

Liha - kaikki lihasta laitumelta lautaselle -kirja on valittu maailman parhaaksi omassa kategoriassaan.

Vuosittain järjestettävässä maailmanlaajuisessa The Gourmand World Cookbooks Awards -kilpailussa voittajaksi valittiin suomalainen Liha - kaikki lihasta laitumelta lautasella -kirja. Voittajat julkistettiin Pekingin ruokakirjamessuilla toukokuun lopussa.

”Liha” on yli 500-sivuinen, tietokirja ja monipuolinen keittokirja, johon on koottu klassisten liharuokareseptien lisäksi paljon uusia ruokaohjeita.

Kirjan on toimittanut Mika Remes ja se on tehty yhteistyössä HKScan Finland Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Kirjassa on kerrottu HKScan Finland Oy:n lihantuottajista ja tuotantolaitoksista Suomessa.

Hopeaa Hong Kongiin ja pronssia Portugaliin

Kilpailun liha-kategorian toinen sija meni Hong Kongiin ja kolmas Portugaliin. The Gourmand World Cookbook Awards -kilpailun on perustanut Edouard Cointreau, kuuluisien Cointreau-, Frapin- ja Rémy Martin -juomatalojen omistajasuvun jälkeläinen.

Palkinto parhaasta keittokirjasta ja viinikirjasta on myönnetty vuodesta 1995 lähtien.

Lähde: HKScan

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja