Suomalainen lähdevesi palkittiin maailman parhaana
Suomalaisen lähdevesiyrityksen lähdevesi palkittiin täysin pistein Brysselissä Superior Taste Award -kilpailussa kesäkuussa.
Suomalainen vesi niittää arvostusta myös maailmalla. Sen lisäksi, että kotimaamme hanavesi on laadukasta ja puhdasta, ovat myös lähdevetemme laadukkaita, minkä osoitti hiljattain saatu palkinto lähdevesien sokkomakutestissä.
Keski-Pohjanmaalta Multilan ja Anttilan lähteistä nostettava Finn Springin lähdevesi sai täydet kolme tähteä ja Spring Aqua Premium hiilihapollinen lähdevesi kaksi tähteä. Organisaation tuomareina on 15 arvostettua ruoka- ja sommeliervaikuttajaa ympäri Eurooppaa. Tuomaristo arvioi tuotteet sokkotestinä.
– Olemme aina ymmärtäneet lähdevetemme ensiluokkaisen laadun, perustuuhan koko toimintamme tälle upealle luonnon raaka-aineelle. Olemme hyvin otettuja lähdevesien saamasta kansainvälisestä arvostuksesta. Palkinnot tuovat lisäarvoa ja vahvistavat lupaustamme maailman parhaasta vedestä, Finn Springin hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala iloitsee.
Lähde: Finn Spring Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan