Suomalainen lähdevesi palkittiin maailman parhaana

vesi
Shutterstock

Suomalaisen lähdevesiyrityksen lähdevesi palkittiin täysin pistein Brysselissä Superior Taste Award -kilpailussa kesäkuussa.

Suomalainen vesi niittää arvostusta myös maailmalla. Sen lisäksi, että kotimaamme hanavesi on laadukasta ja puhdasta, ovat myös lähdevetemme laadukkaita, minkä osoitti hiljattain saatu palkinto lähdevesien sokkomakutestissä. 

Keski-Pohjanmaalta Multilan ja Anttilan lähteistä nostettava Finn Springin lähdevesi sai täydet kolme tähteä ja Spring Aqua Premium hiilihapollinen lähdevesi kaksi tähteä. Organisaation tuomareina on 15 arvostettua ruoka- ja sommeliervaikuttajaa ympäri Eurooppaa. Tuomaristo arvioi tuotteet sokkotestinä. 

– Olemme aina ymmärtäneet lähdevetemme ensiluokkaisen laadun, perustuuhan koko toimintamme tälle upealle luonnon raaka-aineelle. Olemme hyvin otettuja lähdevesien saamasta kansainvälisestä arvostuksesta. Palkinnot tuovat lisäarvoa ja vahvistavat lupaustamme maailman parhaasta vedestä, Finn Springin hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala iloitsee.

Lähde: Finn Spring Oy

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja