Starbucksilta erikoinen uutuustuote: Kahvin ja oluen yhdistelmä!

shutterstock_302293910
Starbucksin uudessa juomassa yhdistyvät olut ja espresso. Shutterstock / Kuvakaappaus: Youtube

Onko välillä ollut vaikea päättää menettekö kavereiden kanssa kahville vai oluelle? Yhdysvalloissa Starbucks helpottaa jatkossa tätä päätöstä ja lanseeraa kahvin ja oluen yhdistelmän.

Starbucks julkaisee uuden kahvijuoman Espresso Cloud IPA -cocktailin, jossa yhdistyvät olut ja espresso. Juoma on Starbucksin kahvisuunnittelijan Justin Burns-Beachin kehittelemä.

Hän aloittaa juoman valmistuksen ravistamalla espressoa sekä makuaineita jään kanssa, jolloin syntyy herkullista espresso-appelsiini-vaniljavaahtoa. Tämän jälkeen hän kaataa oluen tuoppiin ja lusikoi sen päälle ravistetusta espressosta syntyneen vaahdon. Hän ei myöskään halunnut heittää hukkaan espressoa, joten se tarjoillaan shottilasissa tuopin vierellä. Burns-Beach neuvoo kaatamaan espresson oluttuoppiin, jolloin saa kauniin ja kerroksellisen drinkin.

Starbucks on ennenkin julkaissut alkoholillisia juomia, joista yhtenä esimerkkinä on Punaviini-fraggino.


Lähde: Popsugar

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!