Täydellinen juoma viinin ja kahvin ystäville: Maistaisitko sinä viinikahvia?

Kahvi,-tutkimus
Shutterstock

Jos olet suuri kahvin ja viinin ystävä, on Kaliforniassa mahdollisesti kehitetty uusi suosikkijuomasi.

Kalifornian viinialueella on tehty uusi juoma, joka saa aamukahvisi maistumaan lasilliselta viiniä. Molinari Private Reserve -yritys onkin kehittänyt kahvin, johon on uutettu viiniä.

Tuotekehitys alkoi jo kaksi vuotta sitten, kun Molinari Caffen omistaja Rick Molinari ja Wild Card Roastersin kahvinpaahtaja John Weaver päättivät yhdessä kokeilusta.

He olivat molemmat kuulleet, että ihmisten toisinaan lisäävät naukun viiniä espressonsa sekaan. Mutta Molinari ja Weaver halusivat keksiä tavan tuoda viinin ja kahvin samaan juomaan yhdellä kertaa.

Onnistuakseen tässä, he käyttivät paikallista punaviiniä kahvipapujensa kosteuttamiseen. Tuloksena syntyi kahvi, jossa on hitunen viinin makua. Maidon lisääminen viinikahviin tekee mausta jopa aavistuksen mustikkaisen, yrityksen verkkosivuilla kerrotaan.

Viinikahvi sopii juotavaksi myös kylmänä, eikä siinä ole yhtään alkoholia.

Uutiset uudesta juomasta otettiin niin hyvin vastaan, että yritys on myynyt jo koko varastonsa.


---

Näin teet maistuvan munakahvin kotona 0:47

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!