Onko tämä kaikkien aikojen olutkeksintö?

shutterstock_464773799
Oluen ja hampurilaisen ystäviä hemmotellaan Yhdysvalloissa. Shutterstock

Yhdysvalloissa on keksitty erikoinen olut, joka maistuu hampurilaiselta.

Yhdysvaltalainen Red Robin’s -ravintola on yhteistyössä New Belgium Brewing Company -panimon kanssa kehittänyt hauskan idean ihmisille, jotka rakastavat hampurilaisia ja olutta. Panimon uutuusolut Red Robin’s Grilled Pineapple golden ale on saanut innoituksensa hampurilaisesta, jossa on terriyaki-kastiketta sekä grillattua ananasta.

Oluessa on yhdistetty melassia, ananasta ja omenalla savustettua mallasta. Olut sopii myös kasvissyöjille lihaisasta maustaan huolimatta.

Tällä hetkellä olutta saa vain rajoitetun ajan Coloradon Red Robin’s -ravintoloissa, mutta jos tuotteesta tulee hitti, löytyy sitä mitä luultavammin jatkossa muualtakin.

Lähde: Mashable


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja