Onko tämä kaikkien aikojen olutkeksintö?

shutterstock_464773799
Oluen ja hampurilaisen ystäviä hemmotellaan Yhdysvalloissa. Shutterstock

Yhdysvalloissa on keksitty erikoinen olut, joka maistuu hampurilaiselta.

Yhdysvaltalainen Red Robin’s -ravintola on yhteistyössä New Belgium Brewing Company -panimon kanssa kehittänyt hauskan idean ihmisille, jotka rakastavat hampurilaisia ja olutta. Panimon uutuusolut Red Robin’s Grilled Pineapple golden ale on saanut innoituksensa hampurilaisesta, jossa on terriyaki-kastiketta sekä grillattua ananasta.

Oluessa on yhdistetty melassia, ananasta ja omenalla savustettua mallasta. Olut sopii myös kasvissyöjille lihaisasta maustaan huolimatta.

Tällä hetkellä olutta saa vain rajoitetun ajan Coloradon Red Robin’s -ravintoloissa, mutta jos tuotteesta tulee hitti, löytyy sitä mitä luultavammin jatkossa muualtakin.

Lähde: Mashable


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.