Mainos

Somessa naureskellaan murofirman emämokalle: "Sinulla oli yksi tehtävä"

"You had one job", sinulla oli yksi tehtävä: Näin irvaillaan muromerkki Cheeriosille somessa, kun gluteenittomia muroja vedettiin markkinoilta – gluteenin vuoksi.

Muromerkki Cheerios teki totaalisen muodonmuutoksen kesän aikana, kun moni merkin murolaaduista muutettiin gluteenittomiksi. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin mainoksissa luvattiin

Cheerios-merkin takana oleva General Mills -yhtiö ilmoitti vetävänsä markkinoilta 1,8 miljoonaa pakettia Cheerios- ja Honey Nut Cheerios -muroja, joista jälkimmäiset ovat Yhdysvaltojen suosituimpia muroja. Kummatkin murot oli valmistettu samalla kalifornialaistehtaalla.

Mikä sitten oli ongelmana? Valmistusprosessin aikana muroihin eksyi vahingossa vehnäjauhoja useana päivänä heinäkuussa 'inhimillisen erheen vuoksi'.

Somessa nauretaan

Somessa General Millsin 'inhimillinen erhe' on herättänyt hilpeyttä, ja hashtagilla #YouHadOneJob gluteenimokalle naureskellaan surutta.

Vaikka suurimmalle osalle ihmisistä gluteenista ei koidu harmia, ikäviä oireita ilmaantuu kuitenkin niille, jotka gluteeniherkkyydestä tai keliakiasta kärsivät. 39 ihmistä on valittanut saaneensa oireita "gluteenittomista" Cheerios-muroista.

Lähde: Buzzfeed

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja