Somessa naureskellaan murofirman emämokalle: "Sinulla oli yksi tehtävä"

cheerios, murot
Cheerios-murot on aina valmistettu luontaisesti gluteenittomasta kaurasta, mutta valmistusprosessissa joukkoon on voinut eksyä vehnää. Yhtiö kehitti tavan suodattaa gluteeni pois, mutta se ei toiminutkaan niin kuin piti. Shutterstock

"You had one job", sinulla oli yksi tehtävä: Näin irvaillaan muromerkki Cheeriosille somessa, kun gluteenittomia muroja vedettiin markkinoilta – gluteenin vuoksi.

Muromerkki Cheerios teki totaalisen muodonmuutoksen kesän aikana, kun moni merkin murolaaduista muutettiin gluteenittomiksi. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin mainoksissa luvattiin

Cheerios-merkin takana oleva General Mills -yhtiö ilmoitti vetävänsä markkinoilta 1,8 miljoonaa pakettia Cheerios- ja Honey Nut Cheerios -muroja, joista jälkimmäiset ovat Yhdysvaltojen suosituimpia muroja. Kummatkin murot oli valmistettu samalla kalifornialaistehtaalla.

Mikä sitten oli ongelmana? Valmistusprosessin aikana muroihin eksyi vahingossa vehnäjauhoja useana päivänä heinäkuussa 'inhimillisen erheen vuoksi'.

Somessa nauretaan

Somessa General Millsin 'inhimillinen erhe' on herättänyt hilpeyttä, ja hashtagilla #YouHadOneJob gluteenimokalle naureskellaan surutta.

Vaikka suurimmalle osalle ihmisistä gluteenista ei koidu harmia, ikäviä oireita ilmaantuu kuitenkin niille, jotka gluteeniherkkyydestä tai keliakiasta kärsivät. 39 ihmistä on valittanut saaneensa oireita "gluteenittomista" Cheerios-muroista.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja