Somessa kohistaan mielipiteitä jakavasta herkusta: "Emmekö ole kärsineet jo tarpeeksi?"

maapähkinävoisuolakurkku
Suolakurkku ja maapähkinävoi on selvästi mielipiteitä jakava yhdistelmä. Shutterstock

Kuulostaako tämä resepti sinusta herkulliselta vai käsittämättömältä?

Pekonisuola antaa säväyksen vaikkapa keitetyille kananmunille. Tätä herkullista yhdistelmää kannattaa kokeilla! 

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa kiertää mielipiteitä voimakkaasti jakava resepti, joka on joidenkin mielestä mennyt jo aivan liian pitkälle. Kyseisessä reseptissä paahtoleipäsiivun päälle levitetään kerros maapähkinävoita ja reilusti suolakurkkusiivuja.

Osa kuvaan kommentoineista on sitä mieltä, että yhdistelmä kuulostaa jumalaiselta. Toisille taas jo pelkkä ajatus kyseisestä iltapalasta on aiheuttanut pelonsekaisia tunteita.

Kannustetaan kokeilemaan rohkeasti

Vaikka keskustelu yhdistelmästä käy paraikaa kuumana, kyseessä ei kuitenkaan ole mikään uusi keksintö, sillä resepti julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2014 The New York Times -lehdessä. Keskustelu lähti uudelleen liikkeelle lehden julkaistua muutaman vuoden takaisen reseptinsä Twitterissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Twiittiin tulleiden satojen kommenttien perusteella voidaan todeta, että kyseessä todella on herkku, jota joko rakastaa tai vihaa. Rakastajien mielestä kyseinen herkku on lähes parasta maailmassa, ja osa kertoo syöneensä yhdistelmää jo lapsuudesta saakka. 

– Kaikille tuomitsijoille; älä tuomitse, ennen kuin olet kokeillut, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.

Osalle taas jo pelkkä yhdistemän näkeminen saa palan nousemaan kurkkuun. 

– Emmekö ole kärsineet jo tarpeeksi? eräs kommentoija kyselee.

– Okei, kuka on raskaana? toinen toteaa. 

Lähde: Independent 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.