Erikoinen ketsuppiuutuus kummastuttaa somessa – menikö askeleen liian pitkälle?

ketsuppi
Kätevä ketsuppiuutuus ei ole olut kaikkien mieliin. Shutterstock

Ennennäkemätön ketsuppiuutuus on herättänyt kiivasta keskustelua. 

Muistatko vielä tämän muutama vuosi sitten kohua herättäneen oivalluksen? 

Ruokateollisuus on viime vuosina tuonut lautasillemme mitä ihmeellisimpiä uutuuksia. Juuri kun luulit, että kaikki mahdollinen on jo keksitty, yhdysvaltalainen Plan Check -ravintola kehitteli tuotteen, jota et taatusti ole osannut kaivata – ketsuppisiivut.

Tuote valmistetaan sekoittamalla keskenään tomaattipyreetä, soijakastiketta, valkosipulia ja mausteita. Tämän jälkeen seos kuivataan ja siivutetaan. Valmistajan mukaan lopputulos ei ole kuiva, sillä hampurilaisen mehukas pihvi kosteuttaa kuivatut siivut jälleen pehmeiksi.

Kätevä ja siisti, mutta ei herkullinen?

Huoneenlämmössä säilyvät ketsuppisiivut mahdollistavat tomaattisen maun lisäämisen ruokiin ilman sotkua. Siisteyden ansiosta ne sopivatkin erinomaisesta mukaan otettavien ruokien, kuten hampurilaisten ja voileipien täytteeksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tuote on itsessään kätevä, ketsupin ystävät eivät selvästikään ole täysin valmiita tähän tuotteeseen. Twitterissä käydään nimittäin paraikaa kiivasta keskustelua siitä, onko uutuus hitti vai huti. Twitter-käyttäjien mielestä tässä tuotteessa kiteytyy kaikki, mitä et todellakaan ole pyytänyt.

– Jos ravintolassa tämä laitetaan hampurilaiseni väliin, minä lähden, toinen kommentoija toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Moni epäileekin siivujen muistuttavan kuivunutta ketsuppia pehmeän ja kastikkeisen elämyksen sijaan.

– Kuvittelen, kuinka puraisen hampurilaista, eikä ketsuppisiivu repeä kunnolla. Ja sitten minulla roikkuu ketsuppisiivu suustani, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!