Erikoinen ketsuppiuutuus kummastuttaa somessa – menikö askeleen liian pitkälle?
Ennennäkemätön ketsuppiuutuus on herättänyt kiivasta keskustelua.
Muistatko vielä tämän muutama vuosi sitten kohua herättäneen oivalluksen?
Ruokateollisuus on viime vuosina tuonut lautasillemme mitä ihmeellisimpiä uutuuksia. Juuri kun luulit, että kaikki mahdollinen on jo keksitty, yhdysvaltalainen Plan Check -ravintola kehitteli tuotteen, jota et taatusti ole osannut kaivata – ketsuppisiivut.
Tuote valmistetaan sekoittamalla keskenään tomaattipyreetä, soijakastiketta, valkosipulia ja mausteita. Tämän jälkeen seos kuivataan ja siivutetaan. Valmistajan mukaan lopputulos ei ole kuiva, sillä hampurilaisen mehukas pihvi kosteuttaa kuivatut siivut jälleen pehmeiksi.
Kätevä ja siisti, mutta ei herkullinen?
Huoneenlämmössä säilyvät ketsuppisiivut mahdollistavat tomaattisen maun lisäämisen ruokiin ilman sotkua. Siisteyden ansiosta ne sopivatkin erinomaisesta mukaan otettavien ruokien, kuten hampurilaisten ja voileipien täytteeksi.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Vaikka tuote on itsessään kätevä, ketsupin ystävät eivät selvästikään ole täysin valmiita tähän tuotteeseen. Twitterissä käydään nimittäin paraikaa kiivasta keskustelua siitä, onko uutuus hitti vai huti. Twitter-käyttäjien mielestä tässä tuotteessa kiteytyy kaikki, mitä et todellakaan ole pyytänyt.
– Jos ravintolassa tämä laitetaan hampurilaiseni väliin, minä lähden, toinen kommentoija toteaa.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Moni epäileekin siivujen muistuttavan kuivunutta ketsuppia pehmeän ja kastikkeisen elämyksen sijaan.
– Kuvittelen, kuinka puraisen hampurilaista, eikä ketsuppisiivu repeä kunnolla. Ja sitten minulla roikkuu ketsuppisiivu suustani, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.
Lähteet: Foodbeast, BusinessInsider
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan