Sipsipussista löytyi jotain sinne kuulumatonta – mikä ihme tämä möykky on?

Colourbox

Se on harvoin positiivinen yllätys, että elintarvikepakkauksesta löytyy jotain sinne kuulumatronta, mutta vielä ikävämpää on se, ettei edes uskalla arvata, mitä elintarvikepakkauksesta on löytynyt.

Iso-Britanniassa Richard Noon teki vastikään kummallisen löydön sipsipussistaan. Epämääräisestä löydöksestä uutisoi Mashable-sivusto.

– Löysimme sen suljetusta pussista kantakapakassani. Se on niin suuri, että se vei valtaosan tilasta pussin sisällä, Noon kertoo.

Noon epäilee, että epämääräinen köntti on pudonnut sipsitehtaalla linjastolle vanhingossa. Mies epäilee, että kyseessä saattaa olla esimerkiksi suuri ja tahmainen kasa mausteita.

Kyseisiä sipsejä valmistava Burts Chips on luvannut sosiaalisessa mediassa selvittää, mikä Noonin sipsipussista löytynyt yllätys on.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mashable, Twitter

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!