Salaliittoteoria Haribon suosikkikarkeista sai ihmiset sekaisin: "Paistetut kananmunat" eivät olekaan sitä, mitä luulit?

haribo karkit
Taustalla näkyvät Haribon kananmunakarkit ovatkin ufoja? Shutterstock

Sosiaalisessa mediassa keskustellaan nyt kiivaasti siitä, mitä Haribon suositut karkit, "paistetut kananmunat", todellisuudessa ovat.

Useimmat meistä ovat kuvitelleet Haribon valko-keltaisten hedelmäkarkkien kuvaavan paistettuja kananmunia. Nyt salaliittoteoriat väittävät kuitenkin toista.

Keskustelu lähti käyntiin, kun koomikko Scottish Patter latasi Facebookiin kuvan Haribon Starmix -makeispussista, jossa kyseisiä "kananmunakarkkeja" on mukana. Kuvan ohessa nostettiin esiin uskottava pointti: Koska karkkipussi on teemaltaan avaruushenkinen, täytyy paistettujen kananmunien sittenkin olla ufoja?!

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Salaliittoteoriat paistettujen kananmunien todellisesta olemuksesta paisuivat ja jotkut ryhtyivät pohtimaan myös muiden Haribon karkkien merkitystä. Eräs karkinystävä pohti, ovatko Haribon kolapullot oikeasti avaruusraketteja ja nallet astronautteja.

Scottish Patterin salaliittoteoriasta on tykännyt Facebookissa jo yli 18 000 ihmistä. Haribon sivuilla kuitenkin kerrotaan selkeästi, että karkit ovat kuin ovatkin paistettuja kananmunia. 

Lähde: Mirror

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!