Oletko huomannut? Mies bongasi Haribon karkeista härskin yksityiskohdan
TikTokissa villitsee nyt erään miehen havainto suosikkikarkkien kääreiden todellisesta luonteesta, kertoo brittilehti Mirror.
TikTok-käyttäjä @Mitchxllt nosti esiin hämmentävän, jopa härskin yksityiskohdan suosikkikarkkien kääreissä. Mies ei ollut aiemmin tajunnut asiaa, ja päätti ladata aiheesta videon TikTokiin.
Kyse on Haribon valmistamista Maoam-karkeista, joita myydään myös Suomessa.
– Miksi emme ole koskaan tajunneet, mitä Maoamit oikeasti puuhailevat? Joka päivä oppii jotain uutta, mies kirjoitti videonsa oheen.
Jos video ei näy, katso se täältä.
Videolla nähdään kuvat karkkikääreistä, joissa seikkailevat kääreestä riippuen erilaiset hedelmät ja marjat. On kuitenkin hieman epäselvää, mitä hahmot todellisuudessa pakkausten kyljessä puuhaavat. TikTok-videon myötä monet ovat tulleet siihen tulokseen, että kuvitukset sisältävät melko härskejä vivahteita.
TikTok-videolla on jo yli kolme miljonaa katselukertaa ja se on kerännyt yli 30 000 kommenttia.
– Lapsuuteni oli täyttä valetta, eräs TikTok-käyttäjä veisteli.
– En enää ikinä ajattele Maoam-karkeista samalla tavalla, toinen kauhisteli.
– En koskaan ole katsonut kääreitä, olen vain syönyt karkit, kolmas kommentoi.
Lue myös: Tiedätkö, mikä näiden irtokarkkien nimi oikeasti on? Testaa tietämyksesi – yllätyt taatusti
Lähde: Mirror
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan