"Saisinko ilmaisen drinkin?" – näitä lauseita baarimikot eivät koskaan halua kuulla

Baari
Oletko kysynyt baarimikoilta kysymyksiä, joita he eivät haluaisi oikeasti kuulla? Shutterstock

Ota selvää, mitkä lauseet ovat baarimikkojen korville raastavaa kuultavaa.

Uutenavuotena moni päätyy baariin viettämään iltaa. Jos kapakassa tai yökerhossa haluaa ottaa baarimikot huomioon, ei kuitenkaan kannata suoltaa suustaan seuraavia lauseita.

"Saisinko ilmaisen drinkin? Tänään on syntymäpäiväni"

Kannattaa pitää mielessä, että mikäli baarimikot jakelisivat oman mielensä mukaan aina ilmaisia drinkkejä, ei kantapaikkasi olisi luultavasti enää pystyssä. Ei myöskään kannata elää siinä harhaluulossa, että olisit ensimmäinen, joka käyttää syntymäpäiväänsä sopivana tekosyynä ilmaisen drinkin saamiseen.

"Osaatko tehdä mitään temppuja pulloilla?"

Jos baarimikko tekee työnsä ohella asiakkaitaan viihdyttääkseen mielellään temppuja pullojen avulla, ryhtyy hän toimiin myös pyytämättä. Kannattaa pitää mielessä, että baarimikot eivät tule mielellään kohdelluiksi kuin koirat: kaikkea heiltä ei siis kannata pyytää.

"Voisinko saada drinkistä vähäkalorisen version?"

Jos suunnitelmissasi on nauttia alkoholia, ovatko kalorit todella suurin ongelmasi? Tilaa kivennäisvettä, jos vaatimuslistasi drinkkiä koskien on pitkä kuin nälkävuosi.

"Saisinko vahvan drinkin, joka on myös halpa ja erityisen hyvä?"

Onko sellaista edes olemassa? Etenkin kiireessä baarimikoille esitettyjen kysymysten kohdalla kannattaa miettiä, kyseletkö täysien mahdottomuuksien perään.

"Mikä koulutus sinulla on?"

Vaikka baarimikoille on tarjolla ympäri maailmaa paljon erilaisia koulutuksia, ei se välttämättä kerro siitä, kuka on ammatissaan paras.

"Onko teillä lainata laturia?"

Mikäli haluaa olla baarimikolle mieliksi, ei välttämättä kannata mennä ainakaan kiireessä kyselemään puhelimen laturin perään. Heidän pääasialliseen työnkuvaansa kuuluu teknisten vempaimien etsimisen sijaan kuitenkin asiakaspalvelu ja juomien valmistaminen ja tarjoilu. 

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja