Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Säästä ruokalaskussa helposti: "Eilispäivän ruoasta vielä parempaa"

Julkaistu 15.09.2014 16:30

MTV LIFESTYLE

Sivumaku-blogissa vinkataan tällä kertaa, miten edellispäivän ruoasta saa loihdittua vielä maistuvamman herkun.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen tarttui juuri päättyneen Hävikkiviikon kunniaksi tärkeään aiheeseen: ruoan haaskaukseen.

– Morkkis iskee joka kerta, kun kauhoo jääkaapin perälle unohtuneesta kiposta jämät roskiin. Hiukan olen parantanut tapojani, mutta en missään nimessä tarpeeksi. Ruokainnostuksessa on se paha puoli, että haluaisi kokea uusia makuja joka päivä. Syön mielelläni samaa ruokaa illallisella ja seuraavan päivän lounaalla, mutta kolmas kerta on jo liikaa, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnunen onkin viime aikoina ryhtynyt tuumasta toimeen ja panostanut entistä enemmän ruoan pakastamiseen. Kiireisenä päivänä valmiina pakkasessa oleva herkkuruoka on miehen mukan pelastanut monta illallista.

Edellispäivän risotosta uusi herkku

Pakastamisen lisäksi edellispäivän herkkuja voi hyödyntää myös uusissa ruokalajeissa. Tällä kertaa Sivumaku-bloggaaja loihti risotosta paistetun version.

– Muistin nähneeni keittokirjassa ohjeen paistetusta risotosta, jota olimme joskus kokeilleetkin. Oli hämmentävää huomata, miten eilisestä risotosta sai lautaselle vieläkin paremman annoksen niin helposti. Loistava ruoka alkupalaksi, illanistujaisiin tai lohtuherkuksi.

Katso paistetun risoton resepti Sivumaku-blogista

(MTV LIFESTYLE)

Lisää aiheesta:

Sannan helppo broileriruoka valmistuu yhdessä astiassa: "Jää annoshinnaltaan alle kahteen euroon"Ronja Salmi tuskastui monelle tuttuun kokkausongelmaan – kehitti helpottavan listan: "Niillä arkemme pyörii"Et kai heitä tätä raaka-ainetta roskiin? Kokki Otto Hietamies vinkkaa helpon ja edullisen porkkanalisukkeen Alkaako kinkku jo tympiä? Keittiöpäällikkö Jussi vinkkaa, mitä siitä kannattaa tehdä: Kuin vanhanajan lihapiirakkaaHannalta lyömätön jauhelihavinkki – nyt oiotaan arkiruoanlaitossa nerokkaalla tavalla: "Tänään lämmitimme valmistortilloja"Hannan himonuudeleissa on niin koukuttava kastike, että se vie ja sinä vikiset: "Kun sen on kerran maistanut ja tajunnut, kuinka hullun hyvää siitä tulee..."
RisottoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Risotto
  • 16.02.202411:36
    Ravintolat

    Risotto tehdään ravintoloissa "kaikkien sääntöjen vastaisesti" – Henri Alén kertoo syyn

  • 12.11.202212:01
    Ruoka

    Näin valmistuu "makunystyröitä kiihottava" kylmäsavulohirisotto – testaa tv-kokin resepti!

  • 08.10.202212:01
    Ruoka

    Yhdistä punajuuri ja vuohenjuusto herkulliseen risottoon – testaa tv-kokin resepti: "Ei voi olla tekemättä"

  • 10.09.202214:03
    Ruoka

    Luulitko, että risotto on vaikea tehdä? Testaa Harrin ohje: "Superhelppo ja törkeän hyvä"

  • 05.08.202120:00
    Susanna Laine

    Susanna Laine ja Emma Kimiläinen ottavat toisistaan mittaa Kokkisodassa! Näin syntyy gourmet-annos kaurahiutaleista