Saarioisten maksalaatikkopyörykät saivat somekansan shokkiin: "Ei h****tti" – vai sittenkin nerokasta?
Einesvalmistaja Saarioisten kehittelemä maksalaatikkoresepti jakaa mielipiteet sosiaalisessa mediassa.
Jos rakastat maksalaatikkoa, tämä on sinulle. Kulttiruoan vihaajat puolestaan yökkäilevät pelkästä ajatuksesta.
Suomalainen elintarvikevalmistaja Saarioinen latasi Facebook-sivuilleen somea kuohuttavan reseptin: siinä klassisesta maksalaatikosta oli tuunattu maksalaatikkopyöryköitä.
Einesmaksalaatikosta pyöritellään pullia ja ne leivitetään esimerkiksi korppujauhoissa. Sitten vain pannulle tirisemään voissa.
Kaikki eivät Saarioisten innovaatiota sulata ja somessa jupistaan:
– Roiskeläppävoileipäkakkua odotellessa. Harmillisen typerä idea, mutta saahan sitä nauttia tästäkin, Roman kommentoi Saarioisten Facebook-sivuilla.
– Mikä pettymys olis puraista hyvännäköistä pyörykkää, joka onkin MAKSALAATIKKOA, Maija kauhisteli.
– Ei helvetti, Marjut tyytyi toteamaan.
"Meillä oli kihlajaisateriana maksalaatikkoa"
Monet maksalaatikon ystävät kuitenkin innostuivat ideasta ja jotkut jopa jo reseptiä kokeilivat:
– Vidu! Nerokasta. On tätä kaivattukin.
Nimimimerkillä syön maksalaatikkopullani rutinoitta, Jan kommentoi.
– Tämä on kyllä ihan must juttu kokeilla. Meillä oli kihlajaisateriana maksalaatikkoa, koska se on molempien herkku. Syötiin siis kotona koska ei ravintoloista saa maksalaatikkoa ja piimää, Nella kommentoi Saarioisten sivuilla Facebookissa.
Eikö mikään ole enää pyhää?
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti