Ruokakaupan nerokas keksintö: Palkkasi "vihannesteurastajan"

butcher
Kuvituskuva Shutterstock, toisen kuvan lähde Instagram. Shutterstock/Twitter

Maailmankuulu ruokakauppaketju Whole Foods on avannut New Yorkin myymälässään pilkkomispisteen.

Whole Foods-kaupan Manhattanin toimipisteellä työskentelee nyt ”vihannesteurastaja” eli ihminen, joka pientä maksua vastaan pilkkoo asiakkaille valmiiksi hedelmät, vihannekset ja muut tuotteet.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keksintö on suorastaan nerokas tapa myydä asiakkaille enemmän hedelmiä ja vihanneksia. Monet ihmiset nimittäin eivät uskalla ostaa esimerkiksi haastavia ja isoja hedelmiä ja vihanneksia, kuten ananasta, koska eivät halua pilkkoa niitä itse. Myös vanhukset ja liikuntarajoitteiset hyötyvät ”vihannesteurajastajan” palveluista varmasti.

Pilkkomispalvelu maksaa noin dollarin per puoli kiloa. ”Vihannesteurastajalle” voi hedelmien ja vihannesten lisäksi viedä pilkottavaksi myös muita ruokia, kuten leipää. Pilkkomisen lisäksi tuotteita voidaan kuutioida, raastaa tai vaikka hienontaa.

Lähde: Foodbeast

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja