"Ruoansulatukselle lepoa" – oletko kokeillut uusinta ruokatrendiä?

Erilaiset itsetehdyt mehut tekevät hyvää ruoansulatukselle.

Erilaisten itsetehtyjen terveysmehujen avulla ruoansulatukselle voi antaa lepoa. 

Hyvinvointibloggari Anu Kiiveri ja The 69 Eyes -bändistä tuttu Jyrki Linnankivi julkaisivat vastikään kirjan Rock'n'roll Juicer, jossa annetaan vinkkejä erilaisten itsetehtyjen mehujen valmistukseen. Tuoreista raaka-aineista ilman lisättyä sokeria valmistuvat mehut tekevät Kiiverin mukaan erityisen hyvää ruoansulatukselle – levon muodossa.

– Tämä on ruoansulatukselle lepoa, kun se pystyy käyttämään (raaka-aineet paremmin) hyväksi, Kiiveri toteaa.

–  Innostuin alun perin Balilla tästä mehustusideasta. Minä itse koen niin, että vaikka syön todella terveellisesti, niin en silti syönyt sitä puolta kiloa vihanneksia päivittäin. Kun sain testiin tällaisen mehustimen, niin tajusin, että tämähän on yksi keino lisätä sitä vihreää ruokavaliooni, Kiiveri kertoo.

Katso videolta Kiiverin ja Linnankiven viniit mehustukseen!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja