"Ruoansulatukselle lepoa" – oletko kokeillut uusinta ruokatrendiä?
Erilaisten itsetehtyjen terveysmehujen avulla ruoansulatukselle voi antaa lepoa.
Hyvinvointibloggari Anu Kiiveri ja The 69 Eyes -bändistä tuttu Jyrki Linnankivi julkaisivat vastikään kirjan Rock'n'roll Juicer, jossa annetaan vinkkejä erilaisten itsetehtyjen mehujen valmistukseen. Tuoreista raaka-aineista ilman lisättyä sokeria valmistuvat mehut tekevät Kiiverin mukaan erityisen hyvää ruoansulatukselle – levon muodossa.
– Tämä on ruoansulatukselle lepoa, kun se pystyy käyttämään (raaka-aineet paremmin) hyväksi, Kiiveri toteaa.
– Innostuin alun perin Balilla tästä mehustusideasta. Minä itse koen niin, että vaikka syön todella terveellisesti, niin en silti syönyt sitä puolta kiloa vihanneksia päivittäin. Kun sain testiin tällaisen mehustimen, niin tajusin, että tämähän on yksi keino lisätä sitä vihreää ruokavaliooni, Kiiveri kertoo.
Katso videolta Kiiverin ja Linnankiven viniit mehustukseen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje