Romanttinen illallinen meni pahasti mönkään – mitä ihmettä tämän ravintolan henkilökunta ajatteli?

menu
Kuvakaappaus: Mirror. Surkuhupaisa menu osoittaa, että lähes kaikki annokset olivat lopussa ravintolasta. Shutterstock

Pariskunnan romanttinen illallinen sai omituisen käänteen heti alkumetreillä, kun ravintolan menu paljastui käsinkirjoitetuksi – ja varsin suppeaksi.

Jake Hall ja hänen kihlattunsa Becky päättivät eräänä iltana mennä illastamaan ravintolaan, kun kumpikaan ei jaksanut laittaa ruokaa kotona. Romanttiseksi tarkoitettu illallinen muuttui kuitenkin nopeasti kuin sketsiksi. Heti ravintolan sisäänkäynnillä oli käsinkirjoitettu menukyltti, jonka mukaan niin pihvit, burgerit, ribsit, perunamuusi kuin pavutkin olivat kaikki lopussa. Pariskunta kysyi henkilökunnalta, mitä ruokaa saatavilla oikein oli, kun kerran kaikki näytti olevan lopussa. Vastaus oli kananugetteja. 

Pariskunta päätti jäädä ravintolaan omituisesta menusta huolimatta, ja tilata – yllätys yllätys, kanaa sekä ruoan kyytipojaksi juomat. 15 minuutin kuluttua ruoat saapuivat, mutta juomia ei vieläkään näkynyt. Pariskunnan kysyttyä asiasta tarjoilija lähti hakemaan juomia, mutta kertoi pian, ettei Jaken tilaamaa oluttakaan ollut saatavilla.

Ruoat osoittautuivat syömäkelpoisiksi, vaikkei valinnanvara ollutkaan ihan sitä, mitä pariskunta toivoi.

– Henkilökunta ei kertonut, miksi kaikki oli lopussa, eivätkä he pyytäneet tilannetta anteeksi.

Jake kertoo Mirrorille, että käynnistä jäi suuhun paha maku, ja heiltä veloitettiin suppeata menusta huolimatta ruoasta normaalihinta. 

– Meillä oli kiire viikonloppu koulujen lomien alkaessa ja siksi valitettavasti suosituimmat annoksemme pääsivät loppumaan, ravintolan edustaja kommentoi Mirrorille. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja