Mainos

Rebecca laittoi ruoantähteensä myyntiin Facebook-kirppikselle: "Olleet lämpimässä vain pari tuntia"

Facebook-kirpputorit mahdollistavat tavaroiden tehokkaan kierrättämisen, mutta meneekö omien ruokatähteiden myyminen jo liian pitkälle?

Hämmentävä myynti-ilmoitus edullisista ruoantähteistä on naurattanut ihmisiä Facebookissa. Vaikka ilmoitus sai rutkasti huomiota ja kommentteja, kukaan ei varsinaisesti halunnut ostaa brittinaisen tähteitä.

Tähteitä vitosella

Brittiläinen Rebecca Webb ei halunnut, että hänen take away -ruokansa menee haaskuuseen, joten hän julkaisi kuvan jäljelle jääneistä rasioista Plymouthin Facebook-kirppiksellä. Tähteet olisi halutessaan saanut hakea viidellä punnalla.

– Tähteeksi jäänyttä kiinalaista ruokaa, josta maksoin reilusti yli 39 puntaa, olleet lämpimässä vain pari tuntia, Webb ilmoitti julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmoituksesta ei selvinnyt, mitä mysteerirasiat sisälsivät, mutta Webb paljasti myöhemmin Plymouth Livelle, että tarjoukseen olisi kuulunut ainakin 4 kanapalloa, koskematon kanacurry sekä puolikas pussillinen kylmiä ranskalaisia.

Vaikka Webb yritti tarjota myös mahdollista kotiinkuljetusta ruoantähteille, kukaan ei tarttunut syöttiin. Mutta ilmoitus sai silti runsaasti huomiota.

Myyjä päätyi syömään tähteet itse

Muut Facebook-käyttäjät ihmettelivät, miksi nainen ylipäätään haluaa myydä tähteensä pois ja vitsailivat että annoksista on todennäköisesti syöty jo kaikki lihat. Pari nälkäistä hassuttelijaa tiedusteli, toimittaisiko Webb ruoantähteet Ranskaan tai Australiaan.

Myös sitä pohdittiin, miksei Webb esimerkiksi pakasta ruokia tai vain yksinkertaisesti syö tähteitä seuraavana päivänä aamiaiseksi, niin kuin normaalit ihmiset.

Ja niin Webb päätyikin syömään tähteet aivan itse, sillä kauppoja ei syntynyt, vaikka alkuperäinen julkaisu levisi muihinkin Facebook-ryhmiin.

– Söin ne teen kanssa edellisiltana, Webb paljastaa i Newsille.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja