Banaani jäi työpaikalle, kun koronaeristys alkoi – yhdeksän viikon jälkeen näky oli melkoinen: "En tiedä, mitä odotin..."

banaani
Mitä tapahtuu banaanille, jos sen jättää omilleen yhdeksäksi viikoksi? Kuvituskuva. Felix Fingerz/Shutterstock

Skottinainen tajusi, että lähtiessään työpaikaltaan yhdeksän viikkoa sitten koronapandemian vuoksi, hän oli jättänyt banaanin työpöydälleen. Somekansaa kiinnosti kovasti, miltä banaani näyttäisi tällä hetkellä.

Kun pari kuukautta sitten moni poistui työpaikaltaan, harva tiesi, että menisi kuukausia ennen kuin toimistolle voisi taas palata. Siksi ei ole ihme, että työpaikalle on voinut jäädä asioita, jotka nyt jälkiviisaana olisi voinut sieltä poimia mukaansakin. Hyvä esimerkki tästä on eväät.

Myös skotlantilainen Mhairi-Louise Brennan tajusi jättäneensä työpöydän laatikkoonsa jotain. Banaani oli ehtinyt odottaa Mhairi-Louisen paluuta jo yli kahden kuukauden ajan, kertoo Mirror.

Oivallus alkoi ahdistaa

Oivalluksensa jälkeen Mhairi-Louise kääntyi Twitter-kansan puoleen tukea saadakseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tieto siitä, että työpöytäni laatikossa on banaani, joka on ollut siellä jo viikkoa ennen eristyksen alkamista, saa minut ahdistuneeksi, hän kirjoitti.

Yllättäen twiitistä tulikin hämmentävän suosittu.  Siitä on tykätty jo liki 137 000 kertaa. Banaanin mahdollinen kunto kiinnosti siis monia. Ahdistustaan helpottaakseen ja kenties somekansaa viihdyttäääkseen Mhairi-Louise päättikin mennä työpaikalleen tarkistamaan banaanin senhetkisen voinnin. Lopputuloksen hän jakoi TikTokiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mustaksi muuttuneen ja täysin kuivahtaneen banaanin kunto tuli yllätyksenä monelle.

– En tiedä, mitä odotin, mutta tuo ei ollut se, kommentoi eräs.

– Ei näytä niin pahalta, leikkaa vain pois mustat kohdat, vitsaili eräs.

Muidenkin eväät kärsineet

Myös muut kommentoijat avautuivat omien eväidensä kohtalosta.

– Laitoin tölkin maitoa kuorma-autoni jääkaappiin päivää ennen kuin minut lomautettiin, enkä muista, otinko sen pois. Siitä on melkein kahdeksan viikkoa nyt, kommentoi Adam O'Brian. 

– Minulla oli eväsrasia auton tavaratilassa eristyksen alkamisesta lähtien, otin sen pois tällä viikolla, kommentoi nimimerkki WilliamGoldieJnr seuraavan kuvan kera:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Hivenen pehmenneistä banaaneista voi tehdä vaikkapa herkullista "jäätelöä". Katso ohje videolta:

0:51

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja