Broileri Francese eli ranskalainen broileri on superherkullinen ruokalaji, joka on luultua helpompi valmistaa. Tämän jopa puolessa tunnissa valmistuvan ruokalajin avulla nostat kotiruokasi helposti aivan uudelle tasolle.
Nopeasti kypsyvät ja koko perheelle maistuvat broilerinfileet saavat tässä reseptissä rinnalleen sitruunaisen voikastikkeen, joka kruunaa rapeaksi paahtuneet broilerit kertaheitolla. Enää sinun ei tarvitse odottaa ravintolaan asti saadaksesi eteesi lautasellisen herkullista ranskalaista broileria.  
– Tästä on tullut pysyvä osa viikoittaista ruokalistaani, sillä vain puolen tunnin jälkeen voin upottaa haarukkani rapeaan, suolaisen kirpeässä sitruuna-voikastikkeessa uivaan broilerinfileeseen. Tämä on huippuruoka kaikille sitruunan ystäville, The Kitchn -sivustolle kirjoittanut Kelli Foster toteaa.
Jos broilerinfileet ovat todella paksuja, ne kannattaa halkaista pituussuunnassa kahtia, jolloin ne kypsyvät nopeammin, Foster vinkkaa.
Puolen tunnin Broileri Francese (4 hengelle)
1 ¼ dl + 1 rkl vehnäjauhoa
1 tl + 0,5 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 kananmunaa
2 rkl vettä
0,5 dl kasviöljyä
4 broilerin rintafileetä
½ sitruuna
2 1/3 dl kanalientä
1 ¼ dl kuivaa valkoviiniä
½ sitruunan mehu
2 rkl voita
2 rkl persiljaa hienonnettuna
