Raskaana olevaa brittinaista ei päästetty vessaan McDonald'sissa – työntekijällä käsittämätön perustelu: "Olin raivoissani"

1:04 Miten McDonald'sin hampurilaisten mainoskuvat tehdään?

Isossa-Britanniassa sattui välikohtaus, jossa McDonald’sin työntekijä ei päästänyt raskaana olevaa naista vessaan, sillä tämä maksoi ostoksensa rahan sijasta etukupongilla. Tapauksesta tuohtunut nainen on 36. raskausviikolla.

Videolla esitellään, miten Mäkkärin mainoskuvat tehdään.

Amy Williams, 26, suuntasi Englannin Canterburyssa sijaitsevaan McDonald’siin ostamaan kahvia ja ruokailemaan puolisonsa Sam Hutchinsonin, 26, kanssa. Pariskunnalla oli kahvikortti, jonka avulla saa ilmaisen kahvin kerättyään ensin tietyn määrän leimoja.

Jonossa odotellessaan Amylle iski vessahätä. Ravintolan työntekijä kuitenkin eväsi naiselta pääsyn vessaan, sillä hän ei aikonut maksaa kahviaan oikealla rahalla. Tapauksesta uutisoi muun muassa Fox News ja The Sun.

Tuohtunut nainen kiirehti toiseen kahvilaan asioimaan

Amyn piti juosta nopeasti toiseen lähistöllä olevaan kahvilaan, jossa hän sai käyttää vessaa ongelmitta. Nainen kertoo olevansa tapauksesta tuohtunut.

– Olin raivoissani. Olen selkeästi raskaana, eikä minua päästetty pissalle, koska en maksanut rahalla, Amy tilittää The Sunille.

– Työntekijä osoitti mahaani ja kertoi ymmärtävänsä hätäni, mutta huomautti, etten maksa oikealla rahalla, nainen jatkaa.

Amy kertoo olleensa tilanteessa itkun partaalla. Hän sanoo Fox Newsille, ettei ole koskaan saanut vastaavaa kohtelua.

– Kukaan ei käännytä raskaana olevaa naista pois, jos hänen tarvitsee käyttää vessaa. Ei edes silloin, kun hän ei ole asiakas! Amy puhisee.

Pariskunta ei halunnut sanojensa mukaan aiheuttaa kohtausta, joten lopulta he suuntasivat muualle myös syömään.

Yhtiö pahoittelee

Amy valitti asiasta pikaruokajätille ja sai vastaukseksi yhtiön pahoittelut.

– Pyydämme vilpittömästi anteeksi kyseiseltä asiakkaalta. Olemme pettyneitä, että asiakaspalvelumme ei kyseisessä tilanteessa ollut standardiemme mukaista. Asiakasta ohjeistettiin tahattomasti väärin, McDonald’s viestittää.

– Olemme muistuttaneet kyseisen ravintolan henkilökuntaa käytännöistämme, jotta vastaavilta tapauksilta vältytään tulevaisuudessa, yrityksestä sanotaan.

Pahoitteluista huolimatta Amy ei tiedä, aikooko enää koskaan käyttää McDonald’sin palveluja ikävän kokemuksensa vuoksi.

Lähteet: Fox News, The Sun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja