Rakastatko suolakurkkuja? Tämä makea herkku on kuin tehty juuri sinulle!

10 suosikkiherkkua, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta – kuinka montaa himoitset? 0:37 10 suosikkiherkkua, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta – kuinka montaa himoitset?

Yhdysvalloissa on tullut markkinoille suolakurkkukarkki. Kyllä, luit oikein. Karkki näyttää ja maistuu samalta kuin aito suolakurkku.

Suolakurkku kuuluu ruokiin, jotka jakavat rajusti mielipiteitä. Osa rakastaa, ja osa vihaa. Amerikkalainen yritys Vat19 on nyt kehitellyt suolakurkun rakastajille oman erityisen viinikumimakeisen.

Makeinen näyttää ja maistuu aivan suolakurkulta, uutisoi muun muassa Scary Mommy -sivusto.

Yrityksen mukaan kyseessä on ”karkista tehty etikkakurkku”.

– Aiemmin sekä suolakurkun että karkin ystävä valitsi usein kaupasta suolaisen vaihtoehdon. Mutta nyt tämän uutuuden avulla on mahdollista saada parasta kummastakin maailmasta, yritys kertoo nettisivuillaan.

Hämmentävän aidon oloinen 

Yrityksen mukaan "suolakurkkukarkki" jäljittelee mahdollisimman hyvin aitoa suolakurkkua . Se on todellisen kurkun kokoinen, saman värinen ja siinä on sama etikkamainen maku.

Mutta rapean ulkokuoren sijaan karkki on pehmeä niin kuin viinikumit yleensä ovat.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Hieman makeahko, suolakurkun oloinen maku ja realistinen ulkonäkö huijaavat makunystyröitäsi ajattelemaan, että otit sen suoraan kurkkupurkista, lisää yritys tuotteensa kuvailuun.

Karkissa on jopa samanlaisia ”nystyröitä”.

– Suolakurkkuja voisi syödä vaikka koko purkin kerralla! Siksi nämäkin herkut ovat samankokoisia, yritys kertoo.

Kokonainen purkki suolakurkkukarkkeja maksaa noin kuusi dollaria, ja niitä voi ostaa yrityksen nettisivuilta.

Lähteet: Scary MommyVat19

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.