Rainbow'n kekseissä piilee vaara – S-ryhmä vetää myynnistä

rainbow, keksit
S-ryhmä

SOK vetää pois markkinoilta Rainbow kauralastut (keksit). Rainbow kauralastuja on myyty Prismoissa ja S-marketeissa sekä yksittäisissä Saleissa, Sokoksissa ja ABC-myymälöissä.  Tuotteen paino on á 125 g ja EAN-koodi on 6415712701765. Takaisinveto koskee kaikkia tuote-eriä.

Tuote sisältää pakkaustiedoista poiketen kananmunaa. Näin ollen se voi aiheuttaa allergisen reaktion kananmunalle allergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Virheelliset tuotteet poistetaan myynnistä. Kananmunalle allergisia kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Ostos hyvitetään.

Lähde: Evira

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!