Mainos

Proteiinipitoinen aamupalaherkku valmistuu alle minuutissa – tällä kolmen raaka-aineen reseptillä onnistut!

Muutamasta peruselintarvikkeesta syntyy hetkessä terveellinen ja maukas aamupala, joka pitää nälän poissa pitkään. 

Mikroaaltouunissa mnuutissa valmistuva aamupalaherkku on täydellinen niihin hetkiin, kun kaipaat aamupalalle jotain leipää täyttävämpää, mutta et halua viettää keittiössä yhtään kauempaa kuin on pakko. Tässä jopa alle minuutissa valmistuvassa herkussa maukas kinkku ja juustoraaste yhdistyvät raikkaaseen munakokkeliin.

Nopeuden ja helppouden lisäksi hyvä puoli tässä reseptissä on se, että valmistus hoituu mahdollisimman vähällä sotkulla – tarvitset vain yhden mukin. 

Tämän ruoan kypsentämisessä kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Kananmuna jatkaa nimittäin kypsymistään vielä mikrosta pois ottamisen jälkeenkin, joten jos mielesi tekee mehevää kokkelia, pitäydy annetussa valmistusajassa.

Minuutin kinkku-muna-aamiainen 

1 ohut siivu kinkkua
1 kananmuna
1 rkl juustoraastetta

Vuoraa noin 2,5 desilitran vetoinen mikronkestävä astia kinkkusiivulla. Kaada rikottu kananmuna astiaan kinkun päälle. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla 30 sekuntia. Sekoita kananmunan rakenne rikki. Jatka kypsennystä, kunnes kananmuna on hyytynyt. Tähän menee 15–30 sekuntia. Viimeistele juustoraasteella ja tarjoile välittömästi.

Resepti: IncredibleEgg

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja