Luulitko jo nähneesi kaiken? Kauppaketju toteutti jokaisen joulufanin toiveen – toi markkinoille joulukuusen makuiset sipsit
Sosiaalisessa mediassa hämmästellään kauppaketjun lanseeraamaa uutuutta; joulukuusen makuisia sipsejä.
Videolta voit katsoa reseptin helppojen joulukuusipipareiden koristeluun.
Oletko koskaan miettinyt, miltä joulukuusi oikein maistuu? No, nyt sinun ei tarvitse enää arvailla, sillä kansainvälinen Iceland-kauppaketju on vastikään lanseerannut uuden sipsimaun, joka vie sinut hetkessä joulutunnelmaan.
Joulukuusen makuisia sipsejä ei ole kyllästetty lisäaineilla, vaan nämä herkut sisältävät monen yllätykseksi aitoja havunneulasia.
"En ole koskaan ennen syönyt puuta"
Luota meihin, ne maistuvat mahtavilta, kauppaketju kannustaa asiakkaitaan uutuuden pariin.
– Icelandissa pyrimme kehittämään tuotevalikoimaamme ja ottamaan mukaan uusimpia elintarvikkeita ja trendejä. Joulukuusen makuiset sipsit ovat kevyesti suolattuja ja maistuvat aavistuksen männyltä. Tämä on aivan uusi yhdistelmä verrattuna muihin juhlakauden makuihin, supermarketin johtaja Neil Nugent kertoo.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Kuten arvata saattaa, nämä herkut ovat ehtineet jo herättää paljon keskustelua sosiaalisen median käyttäjien keskuudessa. Reaktiot ovat olleet sekä hämmentyneitä että odottavia.
– En ole koskaan ennen syönyt puuta, eräs käyttäjä totesi.
– Mitähän seuraavaksi, eräs kommentoija ihmettelee.
Moni suomalainen saattaa maun lisäksi tälläkin hetkellä pohtia, miksi joulukuusen makuiset sipsit on maustettu männyllä, eikä kuusella?
Lähde: Prima
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti