Pontikka maailmankartalle! Suomalainen juomaerikoisuus pokkasi arvostetun palkinnon

mykkänen
Tislaaja Mikko Mykkänen palkittiin messuilla luovuudestaan. The Helsinki Distilling Company

Viikonloppuna tehtiin suomalaishistoriaa, kun tislaaja Mikko Mykkänen ja hänen tislaamansa tuotteet palkittiin maailman arvostetuimpiin artisaanijuomafestivaaleihin lukeutuvassa Berlin Destillessä. 

Helsinkiläinen artesaani, tislaaja Mikko Mykkänen, on palkittu luovuudestaan maailman arvostetuimpiin artisaanijuomafestivaaleihin lukeutuvassa Berlin Destillessä, joka järjestettiin Berliinissä maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Myös miehen tislaamat tuotteet saivat osakseen mainetta ja kunniaa. 

Mykkäsen erikoisuudet: Tyrnipontikka jaTyrni-gin

Mykkäselle luovutettiin tilaisuudessa ”The Outstanding Innovation” -palkinto. Palkinto on kunnianosoitus hyvistä ideoista, luovuudesta ja mielikuvituksesta, joita juomien valmistuksessa on käytetty. 

Helsinki Distilling Company on vuonna 2014 Helsingin Teurastamolle rakennettu Tislaamo, jonka ovat perustaneet Mikko Mykkänen, Kai Kilpinen ja Séamus Holohan

Mykkäsen kehittelemät Tyrnipontikka sekä Tyrni-gin on otettu niin kriitikoiden kuin yleisön toimesta hyvin vastaan. Lisäksi Mikkoa ja hänen edustamaansa tislaamoa, Helsinki Distilling Companya, on kiitelty myös siitä, että heillä on ollut rohkeutta rakentaa Helsinkiin ensimmäinen Tislaamo yli 100 vuoteen. 

Mikon tislaamat tuotteet Helsinki Dry Gin sekä Tyrnipontikka voittivat kultaa, Helsinki Whiskey Rye Malt hopeaa ja Helsinki Sailor’s gin ja Helsinki Whiskey 100% Rye Malt pronssia. 

Lähde: HDCO

***

0:57

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja