Poliisi vitsaili "totaalisesta verilöylystä" – maahan putosi maukas lasti: "Emme päihittäneet viiden sekunnin sääntöä"

shutterstock_1031621839
Maahan pudonneet donitsit kirvoittivat poliiseilta suruviestin. Kuvituskuva. shutterstock

Ojaan kierähtäneet donitsit kirvoittivat poliiseilta suruviestin.

Georgialaispoliisien sosiaalisen median julkaisu "hirveästä onnettomuudesta" sai paljon huomiota, mutta erilaisesta syystä kuin kenties voisi kuvitella!

"Poliisivoimat kiirehtivät paikalle, mutta se oli turhaa..."

Brookhavenin poliisi intoutui hassuttelemaan sosiaalisessa mediassa, kun kasa donitseja kierähti maahan onnettomuuteen joutuneesta Krispy Kreme -yhtiön autosta. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta syömäkelvottomiksi tuhriutuneet donitsit kirvoittivat poliiseilta suruviestin.

– Poliisivoimat kiirehtivät paikalle, mutta se oli turhaa. Löysimme totaalisen verilöylyn: donitseja levinneenä ympäri tietä ja katuojaa. Katuojaa, ihmiset! Vasteaikamme oli erinomainen, mutta emme päihittäneet viiden sekunnin sääntöä, poliisi kirjoitti Facebookissa surullisten emojien kera.

Viiden sekunnin säännöllä tarkoitetaan myyttiä siitä, että maahan pudonneen ruoan voi vielä syödä, jos sen nostaa ennen kuin viisi sekuntia on kulunut. Donitsit kuitenkin lojuivat pientareella pidempään, ja se selvästi teki poliisivoimille kipeää.

"Tässä aikoinaan niin mahtavasti kuorrutettujen donitsien viimeinen leposija". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olemme syvästi surullisia kertoessamme, että kaikki donitsit menetettiin. Kuten voitte kuvitella, tämä on hyvin vaikeaa aikaa, ja näiden herkullisten leipomusten järjetön menetys on koskettanut syvästi kaikkia poliisin jäseniä. Pyydämme, että pidätte laitoksemme ajatuksissanne ja rukouksissanne samalla, kun suremme tätä hirveää hetkeä.

Julkaisun ohessa nähtiin kuvia poliiseista donitsihävityksen keskellä.

"Voi, tätä tragediaa"

Poliisin tuska sokeriherkkujen äärellä upposi kansaan ja huumoripäivitys keräsi suuren suosion.

– Voi, tätä tragediaa, Anne E. Blanton voivottelee Facebookissa.

– Olen varma, että poliisikoirat olisivat ilolla voineet auttaa siivoamaan tuon, Amy Hesmondhalgh Gabriel kirjoittaa.

– Ehkä kansallinen suruliputuspäivä tulisi kyseeseen. Voisin ehdottomasti itse tukea tällaista päivää! Hoitakaa joku tämä asia, Bobbi Umholtz Whary vaatii.

– Sydämeni on murtunut tämän traagisen tapauksen vuoksi. Nuo donitsit ovat ikuisesti ajatuksissani, ja aina, kun ajan tuota katua, muistan tämän tapauksen ja ne urheat konstaapelit, joiden piti todistaa tätä verilöylyä, Mary McPherson runoilee.

– Niin hirveä tapaus. Tiedän, että olette kaikki saaneet tästä traumoja, Craig Perry vitsailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Saivat lahjoituksena donitseja "suruunsa"

Poliisin toiminta herätti myös vitsikritiikkiä.

– Entisenä virkavallan edustajana en ymmärrä, miksei autolla ollut virallista saattajaa. Ymmärrän, ettei saattuetta enää saada esimerkiksi panssaroiduille autoille budjettileikkausten vuoksi, mutta donitsiauton ei koskaan pitäisi antaa kulkea kaduilla ilman saattajaa, Dareld Lerdahl kirjoittaa.

Poliisi lupasi "oppia virheistään".

Aivan ilman donitseja poliisivoimien ei tarvinnut elää. Gainesvillen poliisiasema lähetti Brookhaveniin laatikollisen donitseja "kauheasta kokemuksesta" kuultuaan.

Kuka sanoi, että vain vappuna saa herkutella? Paista herkkumunkit kotona: 

Paista herkulliset vappumunkit kotona 0:52

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!