Pizzaolutta ja suklaasipsejä – näin erikoisia herkkuja maailmalla myydään
Maailmalta löytyy vaikka mitä herkkuja. Maistaisitko esimerkiksi puristettavaa pekonia?
Makeita perunalastuja, puristettavaa pekonia ja murojuomaa – maailmalla myydään Suomen valikoimista poikkeavia tuotteita.
Pringles-perunalastuja saa maailmalta muun muassa maitosuklaan, pekaanipiiraan, nakkipiilojen ja benediktinmunien makuisena.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Liquid Cereal -murojuoma on valmista muromaitoa muroklimppeineen päivineen.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Puristettavaa pekonia, maistuisiko?
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Pizzan tai spagetin makuinen Slushie-jäähilejuoma kuulostaa melko oudolta, vai mitä?
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Juuston makuinen KitKat-suklaapatukka kuulostaa lähtökohtaisesti hyvin erikoiselta. Wasabin makuistakaan KitKatia ei Suomen kaupoista löydä.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Mountain Dew -limun makuiset juustonaksut ovat hyvin yllättävä makuyhdistelmä.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Pizzaolut – jokaisen miehen unelma?
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Osittainen lähde: Buzzfeed
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan